reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Super, dzięki, jutro kupię w aptece i zacznę tym smarować 😉 no właśnie tak robię codziennie, że zabawkę daje do tyłu i ona odchyla głowę a ja myje 😅
No ale właśnie to się nie chce goić bo ona ciągle broda obciera to, więc mam nadzieję, że ten puder da radę 😊
Moja też ma takie zaczerwienienie na szyi i potwierdzam ten puder płynny działa. To się oczywiście odnawia, bo mała jeszcze oprócz pocenia się ślini.

reklama
Super, dzięki, jutro kupię w aptece i zacznę tym smarować 😉 no właśnie tak robię codziennie, że zabawkę daje do tyłu i ona odchyla głowę a ja myje 😅
No ale właśnie to się nie chce goić bo ona ciągle broda obciera to, więc mam nadzieję, że ten puder da radę 😊
A jakbyś spróbowała coś podłożyć pod tą bródkę?Jakaś chusteczkę, śliniak żeby odizolować skórę od skóry?Teraz ma być ciut chłodniej to może poskutkowałoby:)

u mojego to standard nie martw się Dermatolog nam powiedziała że to normalne u niemowlakow.
jak chcesz dobrze umyć zabawka albo tubka kremu kolorowego i do góry pokazuj a druga ręką myj działa 😜
posmaruj na noc nie na dzień kremem
naprawdę działa! tak samo pozostałe krostki też na noc bo wtedy nie będzie się macać ze tak powiem 😂

dla mnie ten puder to odkrycie roku i wychwalam normalnie Dermatolog bo kosmetyk nie całe 10 zł a dział cuda 🤪 w przeciwieństwie do innych drogich specyfików które też nam wciskały inne lekarki 😡
Muszę też go kupić, bo 10 zł nie majątek a czasem może się przydać w ekstremalnych sytuacjach 😃

A jakbyś spróbowała coś podłożyć pod tą bródkę?Jakaś chusteczkę, śliniak żeby odizolować skórę od skóry?Teraz ma być ciut chłodniej to może poskutkowałoby:)
No właśnie szkoda mi jej dawać śliniczka pod brodę bo jak są ciepłe dni to to ją dodatkowo grzeje. No niby chłodne dni a jednak w domu ciepło. Zobaczę najpierw z tym pudrem 😉 Bo ślinią musiałabym przez całe lato jej zakładać by się broda nie stykała z klatką.

no u mnie zainteresowany tym kremem albo innym więc idzie w ruch i macham jak głupek 😂
u mojego czasem się pojawiają jak jest bardzo gorąco to podobno przejdzie jak dziecko zacznie siadac wtedy częściej szyja będzie wietrzona😜
u mnie dużo dało jak zmieniłam wzorzec podnoszenia tj wcześniej podnosiłam za głowę i pupę a naturalnie wtedy mały barki unosił na maksa do szyji🙄 no i inne ćwiczenia rolowanie czy dawanie dużej piłki nad pępkiem 😂 zabawne to jest bo jak się jest takim małym to raczej małe rzeczy się bierze a mój to jak największe chce 😂

Muszę też go kupić, bo 10 zł nie majątek a czasem może się przydać w ekstremalnych sytuacjach 😃
ale wiesz jak ze wszystkim umiar 😜aczkolwiek ostatnio wpadłam w panikę i mały miał bombla na ręce już się oczytalam że może mieszka 😱jakie skutki uboczna już zalana 😭 rano szybko do Dermatolog no ugryzienie jak nie będzie już czerwone to tym samym kremem posmarować 😂 także zabawnie było!

reklama
Pytanko, czy któraś z Was już kupiła krzesełko do karmienia? Bo skłaniam się ku ikeowskiemu, ale nadal z mężem myślimy czy akurat to.
Ja mam jeszcze nie używam dopiero jak zacznie siadać narazie karmie na kolanach Męża 😜
a mamy zestaw 3w1 leżaczek potem krzesełko do karmienia się robi a potem fotel bujany
polska firma👍
Zobacz ofertę: KINDERKRAFT FINIO + FINI LEŻACZEK I KRZESEŁKO https://allegro.pl/oferta/kinderkraft-finio-fini-lezaczek-i-krzeselko-10467051087

Do góry