reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koszyczki naszykowane?Wczoraj Mirek oblężał kompa a ja prasowałam i dzisiaj drugiego piaskowca mus piec,bo nawet połowa się nie ostała:no:.No i jeszcze klopsa z jajcem będę piekła:tak:.Dziś rosołek a jutro flaczki.Jul na diecie,na kolację to 30 :szok:kaszy wypił,w nocy tylko woda i na śniadanie 180 kaszuni.:tak:Jeszcze zajrzę przy wolnej chwili,bo mus na cmentarze skoczyć:tak:,no i ze Święconką:happy:.

Wielkanocne jaja z .apeiro

reklama
Witam z rana
My w południe wyjeżdżamy już do rodziny na święta dlatego składam Wam najlepsze życzonka

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!​

cześć wszystkim
u mnie też zima, 10 cm śniegu i dalej sypie.
Wczoraj byliśmy na zakupach i zamiast jedzenia na święta to kupiliśmy dwie kołdry z poduszkami, pościel x2 i prześcieradło. Dawidowi kupiłam 5 par skarpetek Early Days. My kupujemy skarpetki a tu zima wróciła :-D.

Mam pytanie:
Czy skrobia ziemniaczana to to samo co mąka ziemniaczana?

Hejka:-D
Zrobiłam test...Jestem jajem melancholikiem i skończe w jajecznicy Hmmmmm:confused2::confused2:
Ja tyż

cześć wszystkim
u mnie też zima, 10 cm śniegu i dalej sypie.
Wczoraj byliśmy na zakupach i zamiast jedzenia na święta to kupiliśmy dwie kołdry z poduszkami, pościel x2 i prześcieradło. Dawidowi kupiłam 5 par skarpetek Early Days. My kupujemy skarpetki a tu zima wróciła :-D.

Mam pytanie:
Czy skrobia ziemniaczana to to samo co mąka ziemniaczana?
To samo:tak:.

Ptaszynko Ty moja malowałam mu cała noc jajeczka;-);-)
Paweł poszedł na zakupy z całym tygodniowym przydziałem kasy...No ciekawa jestem ile mi zostanie do wypłaty;-);-)

reklama
Znam ten ból Bodzinko już wczoraj liczyłam ile zostanie do 10:baffled: No ale damy radę:tak: Mój właśnie umył jajeczka to pędzę malowac:-p;-) Potem do kościólka i pakowac się:eek: Muszę dzisiaj jeszcze psa wykąpac bo tak się drapie że w nocy budzi:dry:Chyba mu włosy zaczynają wyłazic:confused2:

Do góry