Asiulinka to kaman bo ja już m proponowałam że zapałki dziś ciągniemy a on nie chce

A może ja dzieciarnie zamknę w tamtym pokoju i zobaczę co się stanie

U mnie tak: ja siedzę przy kompie m gazetę czyta a młode szaleją w najlepsze
Sikoreczko, u nas też to tak często wygląda ;-).Ja przed kompem, J. przed tv a Oliwka robi co chce...A później godzina sprzątania po takim "czymś"

Mam pytanie:
Czy skrobia ziemniaczana to to samo co mąka ziemniaczana?
He he, niedawno miałam dokładnie ten sam problem, ale stwierdziłam, że skoro koło innych mąk stoi tylko skropbia ziemniaczana to musi być to mąka ziemniaczana
Cześć kobietki. Już od dawna planowałam cosik tu wklikać, ale taki tu ruch że ciężko się wcisnąć.
Bodzinko znalazłam w Tobie bratnią duszę bowiem....też skończę jako jajecznica.
;-)
no, to jak to mówią pierwsze koty za płoty
teraz już będę więcej się udzielać.
Witamy nową mamusię i zapraszamy do pisania
Acha i najważniejsze: gdzie można się zapisać na ten walec, bo mi tez by sie przydal...
Na walec zapisy przyjmuje
Inna
A na parasol
Madzka;-)
Kasiu, wal śmiało, jak walec potrzebny

.
Och
Bodziu jakie sny

Niech się wreszcie wypogodzi to się zmówimy

Może faktycznie do zoo

:-)
Lecę do kościółka

Do potem Lachony;-)
No, bo już myślałam, że o mnie to nie pomyślicie. Ja już Jacka poinformowałam, że do ZOO jak nic musimy pojechać, że nie ma innej opcji.
Bodzia, przeglądałam wczoraj BB i akurat oglądałam fotki Lola i mój kochany patrzy i pyta - a co to za dziecko?? A ja mu na to : Twój zięć. Myślałam że z łóżka spadnie

. Więc mu mówię - popatrz, jaki dobry chłopak, w szafkach sprząta. A on mnie pyta : A potrafi gotować??

.
WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH :-)
A ja zabieram się za oglądanie powtórek "Na wspólnej", Oliwka od jakiegoś czasu śpi, coś wyjątkowo szybko dzisiaj odleciała