reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kuwa, kuwa, kuwa:wściekła/y: wygląda na to że mam po świętach:no: Madzia ma 37,5 st:-(
A gdzie mierzysz Madzi temperaturkę?? Bo jak w pupie to ostatnio słyszałam w tv wypowiedź lekarza, że nie nalezy panikować, bo o gorączce można mówić dopiero od 38,5 st.
No i może faktycznie od zębów?? Ucałuj Madziulę od nas i uściskaj mocno :tak:

reklama
Może faktycznie zębiska bo nic więcej się nie dzieje:no: Narazie zapodałam nurofen i ją zaśpiłam:tak: Chyba się dopiero rano zobaczy co będzie. Ech............

A gdzie mierzysz Madzi temperaturkę?? Bo jak w pupie to ostatnio słyszałam w tv wypowiedź lekarza, że nie nalezy panikować, bo o gorączce można mówić dopiero od 38,5 st.
No i może faktycznie od zębów?? Ucałuj Madziulę od nas i uściskaj mocno :tak:
ja zawsze pod paszką mierzę, nie wyobrażam sobie tego krzyku jakbym mierzyła w pupie:eek::-D

Inna nucze go gotować!!!!!!!! Oczywiśnie,że o Tobie pomyślałyśmy, jak mogłaś zwątpić;-);-)Qurcze dwie charakterne dzieweje, dwóch zbutnowanych chłopaków...Biedne małpki;-)
Lolo z tatą..Wrócił z zkupów z autkiem dla dziecka i torbą słodkości:-DKaską sypnął.
No i powiedz Jackowi,że normalnie tesciowa ma porządek w szafkach ale klękac nie umiem i musi psiątać dziecko;-);-)
A i zamiata podłoge, pierze, odkurza, kurze wyciera.Dobry
małż będzie;-);-);-);-)

UWAGA.
Moje dziecko dziś, wsadziło łapke do wucetu akurat jak włałam tam tone różnej chemii...
Jakie bąble mają pomysła...

Cześć Kobitki:tak:
Hejka:-D
Zrobiłam test...Jestem jajem melancholikiem i skończe w jajecznicy Hmmmmm:confused2::confused2:

Cześć kobietki. Już od dawna planowałam cosik tu wklikać, ale taki tu ruch że ciężko się wcisnąć.
Bodzinko znalazłam w Tobie bratnią duszę bowiem....też skończę jako jajecznica.:tak:;-)
no, to jak to mówią pierwsze koty za płoty
teraz już będę więcej się udzielać.

Dołączam się bo mi też tak wyszło a co do jajecznicy to już się tak czuję :baffled::eek::confused2:

My już jesteśmy po święceniu, teraz młody padł a ja delektuję się drugą kawką ;-):tak:

Kasia - witamy na wątku! Patrząc na Twój nick - mieszkacie w Irlandi??

sikoreczka79 - może tembka już bardziej nie urośnie, mam nadzieję, że to tylko przez zęby!

Inna nucze go gotować!!!!!!!! Oczywiśnie,że o Tobie pomyślałyśmy, jak mogłaś zwątpić;-);-)Qurcze dwie charakterne dzieweje, dwóch zbutnowanych chłopaków...Biedne małpki;-)
Lolo z tatą..Wrócił z zkupów z autkiem dla dziecka i torbą słodkości:-DKaską sypnął.
No i powiedz Jackowi,że normalnie tesciowa ma porządek w szafkach ale klękac nie umiem i musi psiątać dziecko;-);-)
A i zamiata podłoge, pierze, odkurza, kurze wyciera.Dobry
małż będzie;-);-);-);-)
No to bierzemy :tak:
Kurczę, moje kochanie już pół godziny w wannie siedzi, a ja też bym chciała się wykąpać, bo pogoda nawet nawet, słoneczko świeci więc wybieramy się na rodzinny spacerek :tak:

reklama
No to bierzemy :tak:
Kurczę, moje kochanie już pół godziny w wannie siedzi, a ja też bym chciała się wykąpać, bo pogoda nawet nawet, słoneczko świeci więc wybieramy się na rodzinny spacerek :tak:
Też bym poszła...Może jutro..Teraz ja sobie prysznic wziełam a moje chłopki i psiak na spacerze.Lolo spał dziś tylko pół godzinki i nie wygląda na zmęczonego:eek::eek:

Do góry