Patii26
Fanka BB :)
No to ja od zawsze marzę mieć włosy po tylekJa to Was podziwiam włosy po tyłeknigdy mi się tak nie udało zapuścić bo zawsze do szalu mnie doprowadzają idę i obcinam
obecnie mam do łopatek i już mam dosyć szczególnie jak tak mi lecą
 moje wielkie marzenie, ale kiedyś dużo prostowałam i suszyłam włosy i miałam zniszczone, a końcówki to już wgl były siano totalne i włosy mi rosły a końcówki się kruszyły i ciągle miałam taką samą długość, nie umiałam zapuścić. Aż zaczęłam w końcu dbać o włosy, nie prostuje wgl, suszę tylko jak potrzebuje na szybki mieć włosy zrobione, zawsze nakładam odżywkę na włosy na godzinę bądź dłużej ( teraz przy dziecku to góra na pół h, a czasem wcale
 moje wielkie marzenie, ale kiedyś dużo prostowałam i suszyłam włosy i miałam zniszczone, a końcówki to już wgl były siano totalne i włosy mi rosły a końcówki się kruszyły i ciągle miałam taką samą długość, nie umiałam zapuścić. Aż zaczęłam w końcu dbać o włosy, nie prostuje wgl, suszę tylko jak potrzebuje na szybki mieć włosy zrobione, zawsze nakładam odżywkę na włosy na godzinę bądź dłużej ( teraz przy dziecku to góra na pół h, a czasem wcale 
 ) przed myciem włosów i zaczęłam podcinać końcówki. No i włosy teraz mam w sumie najdłuższe z całego mojego życia
) przed myciem włosów i zaczęłam podcinać końcówki. No i włosy teraz mam w sumie najdłuższe z całego mojego życia  w ciąży rosły wolno o dziwo, dopiero pod koniec ciąży zaczęły rosnąć a po porodzie to już wgl meeeega szybko rosły
 w ciąży rosły wolno o dziwo, dopiero pod koniec ciąży zaczęły rosnąć a po porodzie to już wgl meeeega szybko rosły  no i jeszcze brakuje mi chhba z 10-15 cm aby mieć do pasa
 no i jeszcze brakuje mi chhba z 10-15 cm aby mieć do pasa  Ja mam włosy cienkie, więc u mnie niestety tak bardzo nie widać tej długości na co dzień jak u dziewczyn z gęstymi włosami.
 Ja mam włosy cienkie, więc u mnie niestety tak bardzo nie widać tej długości na co dzień jak u dziewczyn z gęstymi włosami. 

a matka nie wie co ze sobą zrobić już dwa prasowania zrobiłam, uprane zabawki na jutro, mata umyta, sterylka zrobiona
 a matka nie wie co ze sobą zrobić już dwa prasowania zrobiłam, uprane zabawki na jutro, mata umyta, sterylka zrobiona