Niedługo mama
Fanka BB :)
Rowieśnik pozdrawiaU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Rowieśnik pozdrawiaU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis

Kurcze mnie lędźwiowy bardzo boli, a z popuszczaniem to u mnie jest tak samoNie ma na co czekać powiem szczerze. Bo mi dół się cały posypał a najbardziej mnie denerwuje to ze popuszczam a tego nie czuje i nie mam nad tym kontroli wgl, plus ten ból w odcinku krzyżowym..

najgorsze, że tego nie czuję.
 najgorsze, że tego nie czuję.Dokładnie takZ tego co wiem to to jest dziewczynka Majka
Chyba, że pisałas, że urwis spokojny

poslzismy, bo lekko kaszlała (dosłownie kilka razy) rano i mąż się uparł, żeby nie ignorować.
 poslzismy, bo lekko kaszlała (dosłownie kilka razy) rano i mąż się uparł, żeby nie ignorować. 
A mi hemoroidy zostały a podobno miały zniknąćKurcze mnie lędźwiowy bardzo boli, a z popuszczaniem to u mnie jest tak samonajgorsze, że tego nie czuję.

Na to liczyłam hihiRowieśnik pozdrawia

DziękujęmyJaka ona śliczniutka
a Nelka ma za 2 dni 20 tygAle będzie ważyć pewnie ok. 7300 gram, no ale ona długa, bo 68 cm jak nie więcej
za tydzień mamy szczepienie to zobaczymy ile już waży i mierzy dokładnie

Jak wiadomo miałam ciężki poród, nie umiałam małej wypchnąć więc zostałam nacięta a przez wypychanie małej przez lekarza było za duże ciśnienie i to nacięcie mi pękło do początku pośladka, więc bliznę mam długą niestety... Dodatkowo zostałam źle zszyta z zewnatrz i tydzień po porodzie, na drugi dzień jak wróciłyśmy do domu że szpitala to mi szew się zerwał, który trzymał krocze. I niestety nie mam zcakonego krocza po jednej stronie. Więc przy stosunku boli mnie w sumie tylko ta strona nie naruszona, a tam gdzie mam zerwane to nie boli no bo jest automatycznie dziura szersza...
 no wiedziałam że miałaś ciężko ale ze aż tak to nie ryczeć mi się chce
 no wiedziałam że miałaś ciężko ale ze aż tak to nie ryczeć mi się chce  masakra czemu oni ci to zrobili
 masakra czemu oni ci to zrobili  co za lekarze koszmar!
 co za lekarze koszmar!GratulacjeTak
Tak zrobiłam kilka łyżeczek kaszki i potem mlekobardzo polubiła i nawet wie jak się je

Haha przetwarza nowe umiejętności dobreeemoże właśnie przetwarza jakieś nowe umiejętnościmój tak ma w dzień poprzedzający przylepas straszny i ciągle głodny

taaaa popełniłam faux pasZ tego co wiem to to jest dziewczynka Majka
Chyba, że pisałas, że urwis spokojny