Butterfly.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje i zazdroszczę cudnych fotekKochane u mnie po prenatalnych 12+4 , 6cm szczęścia wszystko jest w porządku zdrowiutki , spokojny na badaniu tylko nie wiadomo czy na 100 % chłopakzakrył się nóżkami tak 80 % na następnej wizycie może coś będzie lepiej widać
A jak tam u was ??U mnie już cudownie mniej mdłości i wymiotów jak to mówią najlepszy okres ciąży sie zaczyna
![]()
cudownie ❤❤Ja już po prenatalnych i jest git, wstępnie dziewczynka![]()
no co ty jakbym za 400 zł nie dostała plus 200 zł za pappa to bym się zapytała gdzie zdjęciaGratulacje i zazdroszczę cudnych fotekja nie dostałam żadnej
![]()
To 600 zł płaciłas za te badania prenatalne??no co ty jakbym za 400 zł nie dostała plus 200 zł za pappa to bym się zapytała gdzie zdjęciaja z 8 dostałam
![]()
![]()
Tak , prywatnieTo 600 zł płaciłas za te badania prenatalne??
O żesz kurde - dużo, mnie ta przyjemność pominęła bo ja na NFZ miałam skierowanieTak , prywatnie![]()
no niestety u mnie bez skierowania może ze względu na wiek i jeszcze z 2 razy tylko nie wiem czy pappa będę robićO żesz kurde - dużo, mnie ta przyjemność pominęła bo ja na NFZ miałam skierowanie![]()
A no to faktycznie jest sporo jak za każdą wizytę nie... Ale to robiłaś tylko prenatalne z USG?no niestety u mnie bez skierowania może ze względu na wiek i jeszcze z 2 razy tylko nie wiem czy pappa będę robićzobaczymy co lekarz powie
ale za normalna wizytę nie płacę bo chodzę na pakiet PZU zdrowie to 215 zł w kieszeni
![]()
Też nas tyle wyniosło bo 450 usg plus 200 pappa. Ale najważniejsze, że wszystko w porządku. Gratulacje! Śliczny maluszekTak , prywatnie![]()