U
usuniecie
Gość
Ciąży nie ma, a szkodaale i tak czekam na wizytę. Może się wyjaśnia moje dolegliwości.
Ale przykro ! Czyli kreska fabryczna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciąży nie ma, a szkodaale i tak czekam na wizytę. Może się wyjaśnia moje dolegliwości.
Te pinki chyba faktycznie są wadliwe. Mąż kupował, więc 2plywu nie miałam.. Ale już któryś raz słyszę, że robią takiego psikusa. Ale przynajmniej mam pewnośćAle przykro ! Czyli kreska fabryczna...
Te pinki chyba faktycznie są wadliwe. Mąż kupował, więc 2plywu nie miałam.. Ale już któryś raz słyszę, że robią takiego psikusa. Ale przynajmniej mam pewność
Ale ten Pink nie był wadliwy tylko zalany. Widać to po tym "rozlaniu" od niby drugiej krechy. Druga rzecz - podobne objawy jak do ciąży można mieć przy torbieli jajnika.Te pinki chyba faktycznie są wadliwe. Mąż kupował, więc 2plywu nie miałam.. Ale już któryś raz słyszę, że robią takiego psikusa. Ale przynajmniej mam pewność
Dałam dokładnie 3 krople. Mój błąd polegał na tym, że zdjęcie zrobiłam godzinę po wykonaniu testu. Wcześniej druga kreska była w sumie jeszcze bardziej widoczna. No i tyleAle ten Pink nie był wadliwy tylko zalany. Widać to po tym "rozlaniu" od niby drugiej krechy. Druga rzecz - podobne objawy jak do ciąży można mieć przy torbieli jajnika.