• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny! U mnie cisza, nic się nie dzieje, jedynie leciuteńko cycki bolą po bokach, ale tylko jak nacisnę [emoji13] Jestem coraz to bardziej przekonana, że @ przyjdzie, a już nie dużo do terminu zostało, bo powinna pojawić się w sobotę [emoji6] A u Was? Jak nastawienia? [emoji16]
A ja wierzę, że cię zaskoczy i nie przyjdzie [emoji2][emoji1696]

Ja właśnie siedzę w poczekalni u gina, żeby sprawdzić czy owu była.

reklama
Dziewczyny, myślicie że miovelia zwykła mogła mi zaburzyć długość fazy lutealnej? Zwykle cykle mam 25-27 dni, w tym brałam miovelie, w 13 dniu pik owulacyjny, a 10dpo zjazd temperatury.. Liczyłam, że może dip implantacyjny, a tu na drugi dzień jeszcze większy zjazd i @.. To od ponad pół roku mój najkrótszy cykl i tak się zastanawiam czy to może być właśnie kwestia zastosowania mioveli [emoji2368] chyba sobie w przyszłym tygodniu badania hormonów zrobię
Screenshot_20210816_180710_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg

Cześć dziewczyny! U mnie cisza, nic się nie dzieje, jedynie leciuteńko cycki bolą po bokach, ale tylko jak nacisnę 😝 Jestem coraz to bardziej przekonana, że @ przyjdzie, a już nie dużo do terminu zostało, bo powinna pojawić się w sobotę 😉 A u Was? Jak nastawienia? 😁
U mnie tak samo @ powinna przyjść w piątek/sobotę i jakoś tak czuje, że przyjdzie na bank 😒 20 hematolog i ciekawa jestem co powie na te moje mutacje i czy da mi od razu heparynę 🤯

Hej dziewczyny
Staram się z mężem od 2 lat o dzidzie niestety bez efektu, dziś robiłam badania i oczywiście dodałam bhcg mimo że jestem 7dpo i zrobiłam sobie tylko mętlik w głowie. Wyniki zawsze miałam 0,5 a tu wyszło 2 myślicie że może coś to oznaczać ?

Załączniki

• Screenshot_20210816-182808_Chrome.jpg
    Screenshot_20210816-182808_Chrome.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 119
Cześć ja też wracam na to forum, Mój Maluch ma ponad 3,5 roku. Chcemy się starać o drugie, jak się przygotować? Jakie witaminy brać? Jak to jest z żelami intymnymi np. Unimil Natural? Pomagają czy utrudniają zajść w ciąże?

U mnie dziś 20 mm pęcherzyk, ale pewnie nic z tego nie będzie, bo mąż od wczoraj źle się czuje, więc starań pewnie nie będzie... :(
ladny pęcherzyk, az szkoda marnować😅
Moze cos sie jednak uda🤞🏼

Mnie chyba bierze jakies choróbsko🙄 boli mnie krzyz, zoladek przykleja sie do żeber 😬 chyba moj helikobakter daje o sobie znac.
Dzis 8dpo wiec spokojnie czekam na rozwoj

reklama
Hey mam do Was pytanie... Tydzień temu poczułam dość silny ból jajnika i w sumie do czwartku nawracał o intensywności i nasileniu irytującym - można było normalnie funkcjonować... Był to 13 DC (owulację na monitoringach miewałam od 13-16 DC) ale teraz monitoringu nie robiłam z powodu zawieszenia starań o dziecko (planuje zmienić pracę). Może brzmi to normalnie ale ja nigdy ale to nigdy nie czuję owulacji nie mam bolu i dziś 7 dni po bólu zrobiłam progesteron 12,65... Niestety wcześniej nie robiłam badań w takim czasie... I moje pytanie do dziewczyn które miały już z tym styczność... Czy ten wynik może świadczyć o owulacji? Czy jednak nie bardzo i lepiej lecieć do gin z tym bólem...? Lekko mnie to zestresowało 🙁
To mógł być ból owulacyjny, ja odkąd jestem na stymulacji to tez takie odczuwam, niemniej jeśli coś Cię niepokoi to zawsze warto udać się do lekarza na kontrol, przezorny zawsze ubezpieczony ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry