Olusja1987
Fanka BB :)
Jutro lecę na betę, nie czekam do czwartku.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jutro lecę na betę, nie czekam do czwartku.
Widać bladziutka kreskę [emoji16][emoji16][emoji16] Ile zarodków miałaś transferowanych?Dziewczyny wiem, że nie uznacie tego za zbyt normalne, ale zrobiłam dzisiaj test sikany, on chyba nawet nie powinien nic wykazać, bo dziś jest 5 dpt, ale dostrzegam tam cień cienia. Czy Wy też coś tam widzicie czy ja juz kompletnie głupieje?
Miałam transferowane dwie blastocysty 1x3AA i 1X3BB + Embrioglue.Widać bladziutka kreskę [emoji16][emoji16][emoji16] Ile zarodków miałaś transferowanych?
To albo dwie z Tobą zostały albo jakiś jeden bardzo szybki [emoji16][emoji16] Super [emoji16][emoji16]Miałam transferowane dwie blastocysty 1x3AA i 1X3BB + Embrioglue.
No i poszlam do sklepuKrem z cukini już na obiad zrobiłam z grzankami czosnkowym [emoji16][emoji16] I ogórki konserwowe będę robić tylko niech zmywarka skończy myć słoiki [emoji23][emoji23] Nie mam pomysłu tylko na fasolkę szparagową a nazrywałam dość sporo ... Leczo pyszna sprawa zwłaszcza zimą [emoji39][emoji39][emoji39]
 . Kupilam z 5 kg papryki i cukinii
. Kupilam z 5 kg papryki i cukinii  i wlasnie robie leczo
 i wlasnie robie leczo 
Zarodki z 3 z przodu są świetne, to mocarzeMiałam transferowane dwie blastocysty 1x3AA i 1X3BB + Embrioglue.
 jak zarodki 4,5 i 6, miałam dwa 3AB i 3 AB podane osobno i oba zagnieździły się, a jeden dosyć szybko i zaczął się ryć po 20 godzinach od transferu
 jak zarodki 4,5 i 6, miałam dwa 3AB i 3 AB podane osobno i oba zagnieździły się, a jeden dosyć szybko i zaczął się ryć po 20 godzinach od transferu   bo czułam  takie kłucia, że zgięta chodziłam przez parę minut
bo czułam  takie kłucia, że zgięta chodziłam przez parę minut 
Ja raczej bezobjawowa, w sobotę miałam tylko chwilowe takie ciągnięcie aż do pachwin, ale niewiem czy to miało związek. Takie to było kłujaco-piekące. Ale na jajnik chyba za nisko.Zarodki z 3 z przodu są świetne, to mocarzejak zarodki 4,5 i 6, miałam dwa 3AB i 3 AB podane osobno i oba zagnieździły się, a jeden dosyć szybko i zaczął się ryć po 20 godzinach od transferu
bo czułam takie kłucia, że zgięta chodziłam przez parę minut

Ja widzę i też miałam cos podobnego w 5 dpt blastkiDziewczyny wiem, że nie uznacie tego za zbyt normalne, ale zrobiłam dzisiaj test sikany, on chyba nawet nie powinien nic wykazać, bo dziś jest 5 dpt, ale dostrzegam tam cień cienia. Czy Wy też coś tam widzicie czy ja juz kompletnie głupieje?