reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, zaczęłam się już bardziej cieszyć, choć ciągle ciężko mi i mężowi w to uwierzyć [emoji12] Tylko jeszcze się tym Pappa martwię. Szkoda, że nie mogłam wcześniej zrobić[emoji848].
Mam listownie otrzymać wyniki. Tam będzie napisane co mam dalej zrobić czy jak?
Bedzie napisane jakie jest prawdopodobieństwo. Jesli 1:300(lub ponizej 300) to jest wysokie, wtedy zaleca sie amonopunkcja. Jesli między 1:301 a 1:1000 to posrednie, wtedy robisz dalsza diagnostyke lub nie, a jesli bedzie wyzej to już luzik.
Aha i z racji wieku moze wyjsc podzywyzszone wiec nie pisz od razu czarnych scenariuszy. Ivf podobno tez odrobine zaklamuje wynik. U mnie 2 razy bylo podzywyzszone.

Jakos z rakiem bylo mi lżej walczyć niz z ta niepłodnością...no ale bedzie mi lżej jak będę widziala jak Wam się udaje😘
Nie mów tak, tobie też się uda. In vitro jest tak cholernie trudne ale dziewczyny codziennie pokazują, że warto walczyć. Jesteś mega silna, wygrałaś z rakiem, walkę o dziecko też wygrasz ❤

reklama
Do góry