Będe miała wnuki z kręciatymi włosami!Ojaaa, jaki przystojniakNo to weselicho powoli szykujemy, mamy sporo czasu
O masz swoją przyszłą synową
Zobacz załącznik 1307387Zobacz załącznik 1307389Zobacz załącznik 1307390Zobacz załącznik 1307391

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będe miała wnuki z kręciatymi włosami!Ojaaa, jaki przystojniakNo to weselicho powoli szykujemy, mamy sporo czasu
Zobacz załącznik 1307387Zobacz załącznik 1307389Zobacz załącznik 1307390Zobacz załącznik 1307391
Hahaha, prawdopodobnieBęde miała wnuki z kręciatymi włosami!![]()
TomekHahaha, prawdopodobnieSzalone, już chcą swatać półroczne dzieci
A jak pokazałam Neli zdjęcie Twojego synka ( jak ma na imię? Bo chhba nie mówiłaś) i powiedziałam jej, że to jej przyszły mąż to się tak patrzyła na niego i uśmiechała hahaha
także zaakceptowała
![]()
HahaTomekniestety Nela bedzie musiala stanąc w konkursie na żonę, bo moja przyjaciółka juz dawno zaklepała sobie tą rolę dla swojej 2,5 letniej córki
ale jakoś się dogadamy
![]()
Ooo, to też potroiłKochana mój urodził się 2060 kga teraz 7650 kg
a długość 51 cm a teraz 69 cm
![]()
solićNo właśnie wolę cos fachowego, bo moja mama już wczoraj zdziwiona ze nie sole dania.
U nas cukinią wiem że na tak bo dziś resztę jej zrobiłam tej cukinki i aż z przyjemnością ją sobie jadłateż czekam na siedzenie bo chce bardzo BLW.
Jeszcze wodę podaję w doidy. Śmiesznie to wygląda bo ona język do kubka pcha i liże tą wodę![]()
Tak nasze mamy miały inne wytyczne moja to nawet o słodzeniu wody mówiła, zresztą co się dziwić nawet kuzynka która miała kilkanaście lat temu dziecko dostała w szpitalu inne wytyczne niż ja.
Nawet w książce kucharskiej z czasów mojej mamy wszystkie dania dla niemowlaków każą dosładzać i dosalaćmyślę że za kilkanaście lat tez stwierdzą że to co my robimy to tez jest źle a my będziemy zdziwione czemu nasze dzieci nie robią tak jak my
![]()
ok Dziewczyny zbierajcie tą kasę bo dzieci teraz wymagająceOjaaa, jaki przystojniakNo to weselicho powoli szykujemy, mamy sporo czasu
Cudny, cudny, cudny. Fryzurka jak od fryzjera. Tak mu same ładnie rosną czy już przycinasz?Mówisz i maszwrzuć proszę w takim razie zdjęcia mojej synowej
![]()
no początki były straszneOoo, to też potroiłDzielna Mama z Ciebie. Pamiętam tę początkową walkę o każdy gram. Tylko się cieszyć, że tak pięknie się mały rozwija. ( a jak ma na imię, bo też przeoczyłam? )