Agnieszka_27
mama grudniowa 07
Ataata, Paula ja od poczatku uzywam butelek AVENT 125 ml i mam tam smoczek nr 1 i maly pije przez niego zarowno mleczko jak i herbatke. I u nas super sie sprawdza. To jest smoczek antykolkowy, maly bez problemy ciagnie przez niego i mleko i herbatke. Nie wiem czy to akurat kwestia smoka ale kolek nie mial a ulewa sporadycznie jak sie wscieka i wyglupia zaraz po zjedzeniu wiekszej ilosci. Moze sprobujcie tych buteleczek i smoczkow. Ja osobiscie polecam. Tylko musze kupic juz ta wieksza 260 bo maly po dluzszej przerwie miedzy jedzeniem zjada czasem 150 i musze biegac dorabiac.
A odnosnie pieluch to wczoraj skonczyly sie 2 Pampersa i zaczekam juz zakladac 3 (choc 3 takie troszke na wyrost ale 2 z kolei juz na styk). I zaczelam od paczki HUGGISOW ktora kupilam w ramach eksperymentu i po Waszych zachwalaniach. I niestety kompletnie mi nie leza. Zdecydowanie wole Pampersy, jakos wygodniej sie je zaklada, lepiej leza na maluchu a poza tym 3 sa nasaczane czyms pachnacym, przez co mniej czuc mocz i pewnie to tez na dzialanie przeciwodparzeniom bo to chyba jest nasaczane tym samym co mokre chusteczki bo zapach ten sam. Takze zdecydowanie zuzywam ta paczke co kupialm i tylko Papmersy bedziemy kupowac bo u nas lepiej sie sprawdzaja. A wieksze tez mają juz te gumeczki co Huggiesy.
ja tez wole pampersy, huggisy testowalam 1 i jakos mi nie przypasowaly

a z aventa Madzia herbatke pije przez smkoka nr 2 a do mleczka mamy 3, to mleko AR jest strasznie geste wiec karmienie i tak trwa ok 20 min
niby butelki aventowskie sa antykolkowe ale u nas nie zapobieglo powstawaniu kolek, dopiero infacol dal rade