Ataata, Paula ja od poczatku uzywam butelek AVENT 125 ml i mam tam smoczek nr 1 i maly pije przez niego zarowno mleczko jak i herbatke. I u nas super sie sprawdza. To jest smoczek antykolkowy, maly bez problemy ciagnie przez niego i mleko i herbatke. Nie wiem czy to akurat kwestia smoka ale kolek nie mial a ulewa sporadycznie jak sie wscieka i wyglupia zaraz po zjedzeniu wiekszej ilosci. Moze sprobujcie tych buteleczek i smoczkow. Ja osobiscie polecam. Tylko musze kupic juz ta wieksza 260 bo maly po dluzszej przerwie miedzy jedzeniem zjada czasem 150 i musze biegac dorabiac.
Weroniczka gratuluje udanej imprezki i grzecznego synka. Ja podobnie jak Ty tez sie ciesze ze robimy w lokalu bo nie mialabym ochoty sprzatac zmywac a najpierw szykowac po imprezce na ok 45 osob. Chyba bym padla.
Ataata moze rzeczywoscie powinnas skombinowac jakis spiworek nawet uzywany bo Darunia pewnie juz ma ciasno w rozku. Ja dostalam w spadku od kolezanki takie cos dziwnego do spania niby spiworek tylko gorna czesc jest zakladana jak kamizelka, malemu tylko rece wystaja a dol jest pelny i zapinana calosc na suwak. Maly narazie spi pod kolderka bo to jest wydaje mi sie troszke za cienkie narazie ale niedlugo sprobuje go w to klasc, zobacze jak zareaguje bo z tego sie nie wykopie a on czasem rano lubi sie porozkopywac.
Ewa nam zalecone wizyte kontrolna jak maly bedzie siedzial ale chyba go teraz zapisze bo przez tą asymetrie chce zeby go jeszcze raz ortopeda zobaczyla.
Aneczka oby te badania byly warte ceny i zeby bylo OK. Mam nadzieje ze mezowi sie poprawi i nie bedzie mial atakow.
Soidka badz dobrej mysli i trzymaj sie. Musi byc dobrze
Tak czytam o tych Waszych glodomorkach i ich nocnych pobudkach to wychodzi na to ze tylko chyba u nas narazie jest bez zmian

. Ale moze to cisza przed burzą albo moj maly jakis mniejszy glodomrek niz reszta.
A odnosnie pieluch to wczoraj skonczyly sie 2 Pampersa i zaczekam juz zakladac 3 (choc 3 takie troszke na wyrost ale 2 z kolei juz na styk). I zaczelam od paczki HUGGISOW ktora kupilam w ramach eksperymentu i po Waszych zachwalaniach. I niestety kompletnie mi nie leza

. Zdecydowanie wole Pampersy, jakos wygodniej sie je zaklada, lepiej leza na maluchu a poza tym 3 sa nasaczane czyms pachnacym, przez co mniej czuc mocz i pewnie to tez na dzialanie przeciwodparzeniom bo to chyba jest nasaczane tym samym co mokre chusteczki bo zapach ten sam. Takze zdecydowanie zuzywam ta paczke co kupialm i tylko Papmersy bedziemy kupowac bo u nas lepiej sie sprawdzaja. A wieksze tez mają juz te gumeczki co Huggiesy.