Mikstura
Fanka BB :)
Zdolniacha!Mamy progres![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdolniacha!Mamy progres![]()
My od początku mieliśmy Klippan Kiss 2 plus także z fotelikiem na razie spokój, tylko spacerówkę ogarniamMy po malu rozglądamy się za wymiana fotelika samochodowego i wozka na jakas lekka spacerowkekurde kto to na to urobi ;D
Ja też muszę wkoncu cos zamówićJa właśnie zamówiłam krzesełko za ponad tysiaka, więc teraz do końca miesiąca zęby w ścianę![]()
Sam sam, ale jak puszcza ręce to leci do przodu, albo do tyłu. Za 4 dni ma już 7 miesięcy, ja w jego wieku to już po łóżeczku chodziłamZdolniachasam siada?
) szybko mu idzie
![]()
Wlasnie często dzieci są uczulone na leki przeciwgorączkowe, dlatego boje się dać pierwszy raz bo nie wiem czy ma może na "ibuprom,, czy,, paracetamol,, tak w skrócieNo ja też się boję, ale na te najbardziej popularne bez recepty wątpię, żeby był uczulony, bo generalnie nie jest raczej alergikiem. Bardziej się wtedy boję, że za dużą dawkę mu dam albo dam mu a jednak go nic nie boli, ale jak już widzę, że się męczy i nic nie pomaga to wolę dać niż patrzeć jak cierpi![]()
Zaraz załapieSam sam, ale jak puszcza ręce to leci do przodu, albo do tyłu. Za 4 dni ma już 7 miesięcy, ja w jego wieku to już po łóżeczku chodziłam![]()
Ja tam się cieszę, że jest leniwy. Daje mu zabawki na mate i się bawi, ja oglądam serialZaraz załapiemoja starsza tez siedziala na 7 msc teraz jakos bardziej leniwy egzemplarz mi się trafił
![]()
Ja też tak robię częstoJa tam się cieszę, że jest leniwy. Daje mu zabawki na mate i się bawi, ja oglądam serial![]()
Tak. Wlasnie musze wymienić bo byliśmy w salonie gdzie dobierają tak sie rozejrzec i Pan powiedzial ze max za miesiąc trzeba wymienić bo glowa małej zaczyna wystawac. A wtedy jiz nosidelko nie zdaje swojej funkcji.Tak szybko fotelik?moja jeszcze jeździ z wkładką
![]()