reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jak patrzeć na zdjęcie to wydaje się ze jest ok. I małej chyba wygodnie jak widać;D
Raczej lubi, spi w aucie 😂 jestem bardzo zadowolona z fotelika, bardzo lekki i chyba duży jak jeszcxe tyle ma miejsca mloda 😀😀 kuzynka rodzi w grudniu i sie pytała czy jej sprzedam 😀 ona ma po starszym cybexa i w ogóle nie poleca wrecz odradza.

Jadę zaraz po to!!

Jak wychodzą z Pepco rozmiary ? Mam rampersa 80 a jest jak 72, bodziaku też takie małe wychodzą ?

Alek dopiero niedawno wyrósł z lidlowego 62 🤣
No lidlowe to też mam jeszcze 62/68 chyba 😂 w Pepco to w sumie zależy jaki materiał, bo takie mniej rozciągliwe body 74 ledwo wchodzą, a takie pokroju tego na zdjęciu mam 74 i wchodzi ładnie i luz jeszcze ma, ale np. body bez rękawków mam 80 i już od miesiąca jak nie dłużej jest mu dobre 🤷

No lidlowe to też mam jeszcze 62/68 chyba 😂 w Pepco to w sumie zależy jaki materiał, bo takie mniej rozciągliwe body 74 ledwo wchodzą, a takie pokroju tego na zdjęciu mam 74 i wchodzi ładnie i luz jeszcze ma, ale np. body bez rękawków mam 80 i już od miesiąca jak nie dłużej jest mu dobre 🤷
Mam nadzieję że będą duże bo kupiłam mu kilka na 80 na jesień 🤣🤣 na szczęście mam przedłużki do bodziakow

Raczej lubi, spi w aucie 😂 jestem bardzo zadowolona z fotelika, bardzo lekki i chyba duży jak jeszcxe tyle ma miejsca mloda 😀😀 kuzynka rodzi w grudniu i sie pytała czy jej sprzedam 😀 ona ma po starszym cybexa i w ogóle nie poleca wrecz odradza.
Też mam mniej więcej tyle miejsca, więc albo dzieciaki tak różnie rosną albo faktycznie foteliki różnią się między sobą 😱 ja myślę, że do końca roku ten fotelik nam na pewno wystarczy.

Też mam mniej więcej tyle miejsca, więc albo dzieciaki tak różnie rosną albo faktycznie foteliki różnią się między sobą 😱 ja myślę, że do końca roku ten fotelik nam na pewno wystarczy.
Różne są foteliki serio. Moja starsza jeździła do 13 msc w kobylce takze mam nadzieję, że Hania tez tak bedzie

reklama
Mój już raczkuje [emoji24][emoji3059][emoji24]
I jestem w takim niedoczasie, bo jeszcze do tego wszędzie kafelko, wszystko dotyka. Co się da chce ściągać itp.
Ja też tak robię często [emoji2960] klade do kojca albo na matę albo do łóżeczka bo na razie mamy je na dole i daje trochę zabawek i oglądam netflixa :D a co jakiś czas tylko mu zmieniam otoczenie albo coś tam z nim pogadam. Ale leniwym bym go nie nazwała... Żywe srebro [emoji14] wiecznie w ruchu, jak zacznie raczkować to już sobie współczuję

Do góry