marta18691
Fanka BB :)
Ale też chyba na styk już jest ?No jest ok, mój bez wkładki ma tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale też chyba na styk już jest ?No jest ok, mój bez wkładki ma tak.
Tak, będziemy za niedługo wymieniać, ale czekam aż kupię mowy samochód, żeby był dopasowany. Mam nadzieję, że uda się przed zimą.Ale też chyba na styk już jest ?
Te pieniądze to jak woda idąTak, będziemy za niedługo wymieniać, ale czekam aż kupię mowy samochód, żeby był dopasowany. Mam nadzieję, że uda się przed zimą.
Tymczasem wymyśliłam sobie Boho balkon więc pieniądze na auto wydałam znowu na coś innego![]()
No dzisiaj wydałam 800 zł w Leroy a kupiłam tylko trawę na podłogę i ochraniacz na barierki. A gdzie meble i dekoracje.Te pieniądze to jak woda idą![]()
PodziwiamObiadki powekowane, na jakiś czas będzie z głowy![]()
Zapasy kupnych też będę niedługo robićPodziwiamja dzisisj zronilam zapas w rosmamie
![]()
Jak je wekowalas ? Moje wszystko skisnely, prócz te z jabłkiem i burakiem. Ciekawe dlaczegoObiadki powekowane, na jakiś czas będzie z głowy![]()
Nie slyszalam o tym wczesniej, a tyle fajnych ciuszkow moznaby dluzej uzywac. Mam takie body z Kapphal-te rosnace z dzieckiem, to one maja dwa rzedy guzikow.https://allegro.pl/oferta/przedluzka-do-body-komplet-15i10cm-kolory-klekle-8035678182
Nie wiem czy to ta sama aukcja, al mam takie same.