reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wybra kam imie tez sama dla syna,,bo od poczatku było,ze ja dla synka,maz dla córeczki,,,ja mateuszka chciałam,a on Darie,,,

reklama
Inna ja jestem cała humanistka...Nawet mature z histoeii pisałam.A przy matmieto się ze mnie śmiali,że komplikator włączam.I z inteligencji zostaje zero;-)A matematyczka jak mi dawała ocene na świadectwo maturale to się z pięc razy pytałą czy na pewno nie pisze z matmy bo jak pisze to ona mi 4 nie da bo się wstydu najem.Nie pisałam chciałam zdać:-D:-D:-DA polski uwielbiałammmmmmmmmmmmm...Pisałam najlepsze wypracowania w całej klasie:tak:

ja studiowałam pedagogike socjalną z resocjalizacją i bardzo chciałabym być pedagogiem ale póki co studia przerwane bo nie mam możliwości skończyć nikt nie chce Stasiem się zająć w weekenda m. niestety pracuje a poza tym póki co to nas poprostu nie stać.żałuję ale wiem że jak będę miała możliwość to skończę bo zgadzam się że niestety duża wina to niestety rodziców goniących za pieniędzmi i karierą widzę po mim najmłodszym bracie.ale takie są realia

My z Adriankiem nie mieliśmy żadnych problemów:-) Mąż wybrał to imię i spodobało nam się od razu:tak: Natomiast Madzia miała byc... Pawełkiem:-D Nie było żadnych pomysłów na imię dla dziewczynki. Dopiero jak oststnie usg pokazało dziewuchę to musieliśmy coś wybrac. Ja chciałam Roksanę, ale M nie bardzo, no to stanęło na Magdalenie i tak zostało:laugh2:

NO udane :D...
Jeszcze spodnie potrzebuje :-)... Bo wszystko mi zlatuje z bioder...

Tez lece na CSI :D:D:D UWIELBIAM TEN SERIAL
Potwory.......
A ja nie moge bo M ogląda M jak miłosć....
Ale jutro na dwójce, w czwartek na AXN, a niedziele na polsacie...A dzis zresztą leci NY ja wole Miami i Cane...Jak on spojrzy....To mi kolana miękną...Poszlabym za nim aż do kostnicy;-);-)

Dobra ja zmykam,,bo tzreba sie do pracy wysyzkowac,,synek dalje spi,,wiec raczej na nocke usnal
do juterka paaaaa

Lece myju i łóżko robic bo reklama,,paaaa

reklama
Do góry