Hej dziewczyny, dzisiaj jest moj 5dc. Od wczoraj czuje klucie w obu jajnikach i mam dosc sporo bialego sluzu dzisiaj wydaje mi sie jakby plodny
test ciazowy z wczoraj negatywny a okres trwal bardzo krotko bo zaczal sie w piatek a skonczyl w sobote wieczorem i nie byl ani skapy ani obfity. Co to moze byc? Czy to mozliwe ze mam juz owulacje?
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Ilo dniowe masz cykle?Hej dziewczyny, dzisiaj jest moj 5dc. Od wczoraj czuje klucie w obu jajnikach i mam dosc sporo bialego sluzu dzisiaj wydaje mi sie jakby plodnytest ciazowy z wczoraj negatywny a okres trwal bardzo krotko bo zaczal sie w piatek a skonczyl w sobote wieczorem i nie byl ani skapy ani obfity. Co to moze byc? Czy to mozliwe ze mam juz owulacje?
I co to znaczy, że wydaje ci się, że śluz płodny? Jaki jest? Biały? Przezroczysty? Lepki? Rozciągliwy?
frez.ja1987
No to wygląda na płodny.Cykl mam 27-28 dni a sluz jest teraz przezroczysty
Prowadziłaś wcześniej jakieś obserwacje? Wiesz w którym dniu cyklu zazwyczaj masz owulację?
frez.ja1987
Może być. Może być nawet i zaraz po @Tak zazwyczaj mam kolo 13 dnia dlatego nawet nie wiedzalam ze owulka moze byc tak sxybko. Sprawdze w domu dla pewnosci i zrobie test
Daj znać jak wynik owulaka
reklama
FitMum
Śluz na plodny moze zmieniać sie kilka dni. Np. Zaraz po okresie pojawial sie plodny czyli bialko a potem zas troche kremu i znowy przez pare dni plodnym Ja u siebie wiedzialam kiedy dokladnie to ten dzień bo mialam Ewidetny bol Owulacyjny wiec te pierwsse oznaki czulam ze to tylko wstęp .. Wszystko pokrywalo mi się z temp czy testem owu. Pare dni po pierwszych oznakach slizu plodnego.Hej dziewczyny, dzisiaj jest moj 5dc. Od wczoraj czuje klucie w obu jajnikach i mam dosc sporo bialego sluzu dzisiaj wydaje mi sie jakby plodnytest ciazowy z wczoraj negatywny a okres trwal bardzo krotko bo zaczal sie w piatek a skonczyl w sobote wieczorem i nie byl ani skapy ani obfity. Co to moze byc? Czy to mozliwe ze mam juz owulacje?
Raz mialam Owulacje do której doszlo dość szybko Bo W. 9dc choć temp byla nizsza jak zawsze to stwierdziłam ze moze nie pękł pecherzyk. Napewno coś bylo nie tak. Okres wtedy pdzyszedl tez jakos po tygodniu.
W ciążę zachodzilam tylko kiedy owulacja wystepowala 13/14dx wiec jak miewalam przed 12dc nie nastawialam sie na nic. Ale kazdy jest inny oczywiście i trzeba próbować bo a wczesnych owulacji też są dzieciaczki
Pozostaje obserwacja i połączenie wszystkiego w całość
Podziel się: