reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

A my byliśmy w sobotę u znajomego aby pstryknąć parę fotek bo 6 miesiąc tuż tuż....zdjęcie numer 2 uwielbiam:)
ale ją pięknie stroisz 😍 uwielbiam to drugie cudne są takie zdjęcia
nie wiem czemu ale przeważnie się robi uśmiechnięte a przecież dziecko powinno dostać pamiątkę dzieciństwa w tym płaczu 😂

reklama
ale ją pięknie stroisz 😍 uwielbiam to drugie cudne są takie zdjęcia
nie wiem czemu ale przeważnie się robi uśmiechnięte a przecież dziecko powinno dostać pamiątkę dzieciństwa w tym płaczu 😂
Oj różowa kokarda tylko na potrzeby zdjęcia użyta bo ciężko w niej cokolwiek zobaczyć jak ciut opadnie na oczy... 😂 😂

Ale ta druga to do kompletu z bluzeczką i spodenkami i jest boskaaaa:)

Ale uwierz na co dzień tak pięknie to ona nie wygląda....wygoda najważniejsza:) A że ubieranie jej to istny koszmar bo nie lubi nic przez głowę zakładać to jak rano już coś jej założę to staram się nie przebierać do czasu kąpieli....no chyba że sytuacja tego wymaga:)

No uwierz , że jak przeczytałam że u Was ząb idzie...a ja odkryłam u niej w sobotę że jest to sobie myślę że "bez jaj" one dalej podobne 😂 😂

No właśnie patrzę na olx a później na vinted kuknę ....bo właśnie dzisiaj w galerii widziałam cudny...a cena jeszcze bardziej z kosmosu...79,99 zł...😂😂
Ja kupiłam ten. Bezrękawnik to taka kurteczka puchową. Rękawki i kaptur to dresik ( te odpięłam i nie używam na razie )

Załączniki

• Screenshot_20210830-215159_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210830-215159_Samsung Internet.jpg
    249,1 KB · Wyświetleń: 43
Oj różowa kokarda tylko na potrzeby zdjęcia użyta bo ciężko w niej cokolwiek zobaczyć jak ciut opadnie na oczy... 😂 😂

Ale uwierz na co dzień tak pięknie to ona nie wygląda....wygoda najważniejsza:) A że ubieranie jej to istny koszmar bo nie lubi nic przez głowę zakładać to jak rano już coś jej założę to staram się nie przebierać do czasu kąpieli....no chyba że sytuacja tego wymaga:)
to by się dobrali z moim bo nienawidzi nic przez głowę ale mam na to sposób kładę go na brzuch przekładam przez głowę siup na plecy znowu i ubieram dalej nie jest lekko ale idzie 😜

a gdzie wersja dla chłopca😤
Dla chłopca super ubranka są w Pinokiu, ale wiem, że to wiesz.
Początkowo tam kupowałam, ale jak ubranko było u nas na 2 tygodnie to się wstrzymałam, za drogo jak na mój budżet.
Styl jak najbardziej mi odpowiadał i jakość też.
A te butki, o których pisałaś rano, z wełny, już zamówiłam.
Całą zimę chodziłam w Emu na gołą stopę to wiem, że się sprawdzą.
Dzięki jeszcze raz za link 🤗

reklama

I tutaj to samo. Najlepiej niczego przez głowę nie przeciągać bo parzy. No nienawidzi jak diabli ubierania body. Najchętniej mi teraz ucieka i woli być golasem.

Do góry