Mary2094
Fanka BB :)
No właśnie oni też mają taką super wagę jak mojapodjedź do położnej i niech go zważy bez wizyty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie oni też mają taką super wagę jak mojapodjedź do położnej i niech go zważy bez wizyty
Ale za to skład fajnyta już się obłowiłam jednak marka mnie nigdy nie zawodzi
w weekend byliśmy u siostry po raz pierwszy od urodzenia i mały dostał czapeczkę rozwaliła mnie cena jak zobaczyłam w domu
a jeszcze w drodze do domu mówię jaka beznadziejna czapka bo z wiązaniem mały nie lubi nic na szyi![]()
Czapka z pomponem 'Petit' - teddy
millebaby.co
![]()
Chciałabym powiedzieć, że większość dzieci lubi cięższą muzykę, a gitara to już w ogóle!Karoo-kp, piszesz, że słuchasz ciężkiego brzmienia...
Mój facet też, całą ciążę metal mi łupał i na gitarze hałasował i wiecie co, Melania lubi jak jej gra na gitarze elektrycznej, Metallicę itd. ( łagodniejsze dla dziecka wybiera
) ona tego słucha uważnie i spokojnie.
Może coś w tym jest, że dziecko pamięta muzykę z brzuszka![]()
No idealnie to nie będzie, ale na zwykłej wchodzę z małą a potem bez (albo odwrotnie) i po odjęciu mam pomiar. Pediatryczną też już sprzedałam, u znajomych się wcześniak urodził i obowiązkowo muszą kontrolę wagi robić.Mam pytanie- czy ktoś ma sposób na zważenie dziecka? Mam wagę pediatryczną i że względu na długość młodej, nie mogę jej zważyć, szaleje mi ona od nawet 5kg do 8 i nie ma opcji bym miała dokładny pomiar.
O matkota już się obłowiłam jednak marka mnie nigdy nie zawodzi
w weekend byliśmy u siostry po raz pierwszy od urodzenia i mały dostał czapeczkę rozwaliła mnie cena jak zobaczyłam w domu
a jeszcze w drodze do domu mówię jaka beznadziejna czapka bo z wiązaniem mały nie lubi nic na szyi![]()
Czapka z pomponem 'Petit' - teddy
millebaby.co
![]()
kranowa, przegotowanaPowiedzcie mi, jaką wodę dajecie do picia swoim dzieciom? Filtrowaną czy kupiona z butelki ( jeśli tak to jaką, taką niby dla dzieci czy normalną np. Żywiec Zdrój?)![]()
śliczne imię ma Twoja siostraO właśnie te mi się podobają ubranka z wełnymuszę coś poszukać i pooglądać sobie.
Tak, w smyku często są wyprzedaże, ale przeważnie są online i online też jest większy wybór ubrań, moja mama dla Neli zamówiła multum ubrań już większych 80-86 właśnie ze smyka, bo tam kupuje też dla Milenki ( moja 7 letnia siostra) i powiem Wam, że smyk ma fajne ubranka, dobra jakość ( wiadomo, nie całkowicie wszystkie), ale czasem nawet lepsze niż w h&m.
Dzisiaj byliśmy wszyscy właśnie w h&m i racja, jest - 20% na kolekcje dziecięcą, więc skorzystałamBo właśnie musiałam małej kupić coś ciepłego i kupiłam jej komplet takich ciepłych misiowatych spodni i bluzy, później taki ciepły mięciutki sweterek i na razie tyle, bo przed wyjściem do sklepu zobaczyłam, że w komodzie mam dla niej ciepły polarek i 3 ciepłe bluzy
leżały one w szufladzie gdzie mam ubranka z większymi rozmiarami i co jakiś czas przeglądam i jak pasuje i nie są za duże to wkładam do tych ubrać gdzie aktualnie chodzi
no a robiłam porządek w piątek i oglądałam rozmiary ale na bluzy nie spojrzałam, chyba dalej latem żyje
O, śliczne![]()
Za każdym razem gdy zaczynam jej śpiewać "pieski małe dwa" to jest cisza i słucha mnie uważnieNo to w aucie mam płytę Guns 'N Roses, młoda przy tym mi zasypia bo pamięta z brzuszka lub uważnie słucha jak włączę Freddiego.
A czy wasze dzieci mają jakieś piosenki które momentalnie je uspokaja?
Mąż mój od pierwszych dni włączał "silny jak lew" i ta piosenka przy największym płaczu ją ucisza.
u mnie syn zielone po tatusiu, a dziewczyny niebieskie po mnie. kolor kształtuje się max do 6go miesiąca więc inne już nie będąDziewczyny a jak z kolorem oczu u Waszych maluszków?
Zmieniły już kolor na piwny bądź zielony![]()
ooo widzę wpływ japońskiego animeU nas błękitne obwódki wokół źrenic, w brązowe już nie wierzę.
Zobacz załącznik 1310919
A tu moje trzy cuda.
Zobacz załącznik 1310921
Mi też się imię Milenka podobaśliczne imię ma Twoja siostramoja córka też takie ma i bardzo jej się podoba. Jakoś 5-6 klasa dzieci nie lubią swoich imion i terroryzują tym rodziców dlaczego tak ich nazwali
a moja właśnie mówiła, że jej imię podoba się jej