Orchidea33
Fanka BB :)
No oby oby pomogloz takim wynikiem to aż buzia sama się uśmiechabędę mocno trzymać kciuki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No oby oby pomogloz takim wynikiem to aż buzia sama się uśmiechabędę mocno trzymać kciuki
![]()
To szybciej możesz coś wiedzieć! Ja muszę do wszystkiego dołożyć +2 dniBlastke 5 dniową.
Świetne wiadomości zaraz z "rana"
[emoji8] zabieram 1 kropka 5aa![]()
Dokładnie, ja zaczęłam w 3dpt [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Szalona [emoji1787]
Piękny zarodek i piękne endo. Musi być pięknie [emoji3590] ogromne kciuki [emoji110]Tak. Moj top of the topoby sie przyjął
to moj 3 transfer, wiec mega sie boje, tym razem z accofilem mam. Ale dzis nic mi nie popsuje humoru
pierwszy raz mam 9.2 endo
![]()
Oj bede trzymac kciuki za Natalke i Ciebie.Dalej trudno mi w to uwierzyć. Jeszcze przed chwilą byłam sama dla Łukasza rozkapryszona, jedyna A za chwilę będę miała duża rodzineja jestem prawie pewna tej teorii odrzucania płci i tym bardziej że moja kuzynka też może rodzić tylko dziewczynki i nawet podchodzili do in vitro żeby zbadać płeć. U nich to było duże wskazanie no dziewczyna 4 ciążę okolo 3 miesięczne utraciła. Tylko nie mam z nią takiego kontaktu żeby jakoś głębiej poruszyć temat. Pisze o tym bo może tutaj dziewczyny temat zagłębia
u mnie i Lukasza w rodzinie naprawdę, naprawdę sami chłopcy więc radość i zaskoczenie tym większe. Ja jade w pn z Natalka do Matki Polki ze skierowania, będziemy próbowali już schodzić z lekow. Leki są silnie uzalezniajace więc bez szpitala nie ma mowy, do tego niunia będzie miała powtarzane badania. Wiem, że to konieczne i sama do tego wazylam ale trochę tam posiedzimy A warunki okropne no i w ciąży nie będzie łatwo. Ostatnio jak Natalce zakładali wenflon to płakałam razem z nia aż mnie wpyprosili z sali zabiegowej. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki ❤❤❤
PowodzeniaTak. Moj top of the topoby sie przyjął
to moj 3 transfer, wiec mega sie boje, tym razem z accofilem mam. Ale dzis nic mi nie popsuje humoru
pierwszy raz mam 9.2 endo
![]()
Oooo na takie liczę w tej stymulacjizabieram 1 kropka 5aa
![]()