reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas od urodzenie nie było problemu z obcinaniem paznokci, ale może dlatego że ja często oglądałam paznokietki Mai, dotykałam ich i może dla niej było to całkiem normalne że coś się przy nich robi, spróbuj może najpierw właśnie na zasadzie zabawy podotykać paznokietek i może z czasem nie będzie na to zwracać uwagi

reklama
A co,3 tygodnie nie karmię to popuchły;-):tak::laugh2::laugh2:.Stary ma luksus,bo na jednym się kładzie a drugim przykrywa:laugh2::laugh2::laugh2:.

popieram wariatka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Tak Madźka wracała
thumbImage.php

padam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D Madźka pupa cie nie boli po trej twrdej skorupuie:-D:-D:-D

Tez mialm problem z obcinainiem paznkoci i przekabaciłam tak moje dziecko.....obiecałam że jak da mi obciąć paznokietki to ja mu dam je na rączkę no i tak co jeden wędrował na rączke co budziło ogromne zainteresowanie i takim sposobem do dziisaj mu obcinam, ale nie powiem czasem nawet teraz si ebuntuje:happy:

Ja małej obcinam u rąk paznokietki jak śpi bo inaczej się nie da...:dry:
a u nóżek jeszcze nie obcinałam....dziwne:szok::szok::szok:... ale nie rosną:szok::szok:....jakie były przy urodzeniu takie są i teraz ...
...może później zaczną rosnąć...:dry:

padam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D Madźka pupa cie nie boli po trej twrdej skorupuie:-D:-D:-D
Przypominam że na mniej szlachetnej części pleców miałam mapę:dry::dry::dry: przez tę skorupę wszystkie drogi do domu się wytarły:tak::-D:-D.
Ja Szymkowi obcinam paznokietki albo przy karmieniu (jak dają żarcie to jego już nic poza nim nie interesuje- typowy facet:rolleyes:)albo zagaduje go i bez problemu idzie. ale ja tak jak anaconda zawsze się bawię łapkami małego, paluszkami i to dla niego nie nowina, że coś się tam mu robi przy paznokciach;-)

reklama
Do góry