GratkiHej dziewczyny, moj dzisiejszy wynik: 1356, 94. Wiec chyba jest dobrzedziekuje, ze moglam sie tutaj Wam wygadac! W poniedziałek Idę do lekarza, mam nadzieje, ze cos juz bedzie widac!
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratkiHej dziewczyny, moj dzisiejszy wynik: 1356, 94. Wiec chyba jest dobrzedziekuje, ze moglam sie tutaj Wam wygadac! W poniedziałek Idę do lekarza, mam nadzieje, ze cos juz bedzie widac!
![]()
Powiem Ci tak, o córkę w ogóle się nie starałam, udało się od pierwszego razu- Gabi ma już 5 latWczoraj test z moczu negatywny, wiec już czekam na @…
Czuje ze cud się nie zdarzy…
No nic przede mna 5 miesiąc starań, w końcu się może uda
Trzymam kciuki żeby jednak przeczucie Cię myliło![]()
Nie musi boleć na okrągłoNo właśnie teraz mnie już nic nie boli.
DziękiPowiem Ci tak, o córkę w ogóle się nie starałam, udało się od pierwszego razu- Gabi ma już 5 lat
Druga ciąża też od pierwszego razu, niestety straciłam w 12tc
O trzecią staraliśmy się 8 miesięcy, niestety też stracona 14tc
Teraz mam nadzieję że nie będę musiała się strać tak długo.
Za ciebie też trzymam kciuki, obyś szybko zobaczyła upragnione dwie kreseczki.
Zresztą życzę tego nam wszystkim tutaj zgromadzonym![]()
Trzymam kciukiA ja jutro albo w piątek testuje![]()
mnie jajkniki męczą przy owulacji, ale potrafią boleć do samej miesiączki. Natomiast nigdy mnie nie bolały przed, więc wiem dokładnie kiedy coś się dzieje.Myślę, że mógł to być ból owulacyjny. Ja odczuwałam takie kłócie przy chodzeniu i to była owulka. Tylko teraz jakby nic nie czuje i martwię się że nie pękł. Starania wczoraj też były. No zobaczymy jak to się potoczy. Mimo wszystko dziś też powtórka.
Powodzenia![]()
Dzięki
Ooo rety, to Ty tez dużo przeszłaś…teraz musi być dobrze!!
ja się jeszcze zastanawiam czy nie isc na betę żeby potwierdzić ze nic tam sie nie kluje…?
Ja też czułam kiedy pęka po ovitrelle ale w tym cyklu dostałam pregnyl i nic. Kompletnie nic nie czuje.mnie jajkniki męczą przy owulacji, ale potrafią boleć do samej miesiączki. Natomiast nigdy mnie nie bolały przed, więc wiem dokładnie kiedy coś się dzieje.