Daj cynka jak znajdziesz jakiś sprawdzony czarny wózekMi też się podoba czarny wózeksą 3 opcje - dodatki w kolorze złota, srebra lub rose gold (nie wiem na jaki się zdecydujemy), ale mężowi na szczęście też się spodobał
mnie też zbytnio nie interesowały, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nie ma dnia, żebym nie była na h&m kids, zalando kids, mamissima, dobre liski, la milou i przeglądam i przeglądam
to mnie to pieluszkowe zapalenie mózgu chyba też już dopadło
![]()
reklama
My się decydujemy na Cybex Priam.Daj cynka jak znajdziesz jakiś sprawdzony czarny wózek.
Ten cybex przepięknyMy się decydujemy na Cybex Priam.Zobacz załącznik 1317350choć mi się jeszcze ten Joolz podobaZobacz załącznik 1317351
Fredka jutro i w sobotę w Szczecinie jest promka w Boboland - wszystkie produkty w cenach hurtowych, może warto zajrzećTen cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo
. Będziesz normalnie jak Lady z taką bryką
![]()
Załączniki
Każda z nas będzie jak Lady z wózkiem i w środku słodkim dzidziutkiemTen cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo
![]()
asia.joanna
Fanka BB :)
Ja jeszcze trzymam się na dystans z tymi wszystkimi gadżetami, ubrankami i wózkamiTo zaraz będziesz miała połówkowe. Ja mam na początku października i oczywiście sram po gaciorach
Wczoraj widziałam na żywo mój wózek marzeń. Siedziałam w aucie i jakaś dziewczyna akurat przechodziła. Gapilam się na niego jak sroka w gnat, ale bałam się zagadać
Myślę, że połówkowe to będzie taki przełom i może w końcu coś kupię dla dzidziola. Wiesz, że nie mam jeszcze ani jednej rzeczy
A ty masz już coś?
O tak, jakość Next i Carter’s jest naprawdę superJa jeszcze trzymam się na dystans z tymi wszystkimi gadżetami, ubrankami i wózkamico prawda mamy już fotelik na niemowlaka ale i na starsze dziecko
męża fantazja poniosła w Danii i kupił komplet maxi cosi, więc jestem bardzo zadowolona i mamy spokój na kilka lat na pewno
co do ubranek to na pewno nie kupię ani jednej rzeczy. Moja chrześnica ma obecnie 2 latka i wszystkie rzeczy przejmuje od niej
ubranka są fantastyczne. Next, Carters, Guess, itp. Sama milion ubranek jej kupiłam, siostra połowę dostała ze Stanów a resztę ja odkupiłam od koleżanki co tak samo wszystko ze Stanów miała
jedyny większy zakup to będzie wózek, ale na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie
![]()
asia.joanna
Dokładnie tak, jakość jest nieziemskaO tak, jakość Next i Carter’s jest naprawdę superja byłam w ubiegłym roku w Stanach i mówiłam, że jak będę w ciąży to pojadę tam z pustymi walizkami, bo cenowo tam super wszystko wychodzi i jakoś taka, jakiej u nas w Europie nie ma. Ale przez pandemię (my byliśmy początkiem roku, tydzień po naszym powrocie zamknięto granice) nie polecimy
Mam tam co prawda rodzinę i mogliby nam zrobić zakupy tam, ale nie chce nikogo tym obarczać, bo ja musiałabym widzieć rzeczy w sklepie i wybrać co mi się podoba
![]()
asia.joanna
My celujemy w wózki 2w1 (nie ufam fotelikom samochodowym z kompletów 3w1) Anex, Muuvo Quick i w ostateczności CybexTen cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo
![]()
reklama
Foteliki z kompletów 3w1 są jakieś inne niż te kupowane osobno? Pytam, bo jestem zielona w temacieMy celujemy w wózki 2w1 (nie ufam fotelikom samochodowym z kompletów 3w1) Anex, Muuvo Quick i w ostateczności Cybexzdecydujemy jak będę miała w rękach, kiedyś tam
![]()