reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki badań wygląda na to że wszystko jest dobrze Ale zastanawiam się nad glukoza 89 czy to już nie za dużo?
Tak , jest ok. Ja robiłam 3 tygodnie temu cukier zanim wiedziałam o.ciazy i miałam 99. Lekarz skierował mnie na krzywą ;)

Co do bety ja robiłam w poprzedniej ciąży, cykle mi się tak spoznialy , że to był dla mnie jedyny wyznacznik czy faktycznie jestem w ciąży. Dodatkowo placilam ok 40 zł. W tej ciąży nie robiłam, bo to było totalne zaskoczenie.

Ja biorę pregne plus , ale w 2 trymestrze jeśli będę się dobrze czuć i wyniki będą ok to nie będę brała. W dwóch poprzednich ciałach też tylko na początku brałam. Do tego mam acard i wit D. No i globulki na infekcje;)

Ja dziś stopuje z obowiązkami bo brzuch mnie pobolewa . Jaka u was pogoda ? U nas na deszcz się zbiera. Lubię takąpogodę bo najlepiej się wtedy czuje :)

Tak , jest ok. Ja robiłam 3 tygodnie temu cukier zanim wiedziałam o.ciazy i miałam 99. Lekarz skierował mnie na krzywą ;)

Co do bety ja robiłam w poprzedniej ciąży, cykle mi się tak spoznialy , że to był dla mnie jedyny wyznacznik czy faktycznie jestem w ciąży. Dodatkowo placilam ok 40 zł. W tej ciąży nie robiłam, bo to było totalne zaskoczenie.

Ja biorę pregne plus , ale w 2 trymestrze jeśli będę się dobrze czuć i wyniki będą ok to nie będę brała. W dwóch poprzednich ciałach też tylko na początku brałam. Do tego mam acard i wit D. No i globulki na infekcje;)

Ja dziś stopuje z obowiązkami bo brzuch mnie pobolewa . Jaka u was pogoda ? U nas na deszcz się zbiera. Lubię takąpogodę bo najlepiej się wtedy czuje :)
u nas też pogoda się psuje A tak było ładnie ciepło całe dnie spędzałam na podwórku z moimi 🐕 mąż w pracy na 14 do nie ma co robić no w sumie by było porządki można by zrobić Ale oszczędzam się narazie

Rozumiem też chęć wylogowania się na chwilę z forum i odcięcia. Wiem, że łatwo się mówi, ale może weźcie sobie zróbcie fajny weekend, taki dla siebie, potraktujcie się dobrze, pojedźcie gdzieś, zróbcie domowe SPA, cokolwiek 🙂 Tyle przeszlyscie, żeby być w ciąży. Jesteście cholernie dzielnie i nagrodzcie się za to😃
W sobotę idę z moją 12-latka pobiegać po sklepach, pójdziemy coś zjeść. A wieczorem zrobimy domowe SPA, bo mi już powoli zaczynało odbijać...

reklama
Cześć ☺️
jestem tu nowa, na strone babyboom trafiłam całkiem przypadkowo :-) :)
U mnie prawdodopodbnie 6ty tydzien (liczac wg miesiaczki), ale wizyte u lekarza mam dopiero 27ego i wtedy bedę miec tez potwierdzenie :) wg aplikacji wylicza mi termin na 8 maja.
Mam nadzieje, ze cieplo mnie tutaj przyjmiecie 🥰

Do góry