TuAga
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moja pierwsza ciąża trochę przeszłam żeby w niej być i chce się dobrze przygotować .Nie chce myśleć o czym złym dlatego zajmuje głowę .@o`sophia Ty się nic nie martw, beta dla danego tygodnia ma taaaak szerokie normy, że obie się po prostu mieścicie![]()
Ale fajnie, że o wyprawkach piszecieJa z jednej strony boję się cokolwiek oglądać, ale potem sobie myślę "co się naoglądam to moje"
Osiwieję do tej mojej wizyty...
to moja pierwsza ciąża trochę przeszłam żeby w niej być i chce się dobrze przygotować .Nie chce myśleć o czym złym dlatego zajmuje głowę .
myślisz, że wszystko mam w normie? Eh człowiek bardzo chce żeby było wszystko dobrze i sije martwi@o`sophia Ty się nic nie martw, beta dla danego tygodnia ma taaaak szerokie normy, że obie się po prostu mieścicie![]()
Ale fajnie, że o wyprawkach piszecieJa z jednej strony boję się cokolwiek oglądać, ale potem sobie myślę "co się naoglądam to moje"
Osiwieję do tej mojej wizyty...
ja jeszcze nic nie oglądam dopóki nie będę mieć pewności że wszystko jest dobrzeTotalnie rozumiemJa już oglądałam wózki, ubranka, tapety na ścianę...ale trochę się boję jeszcze
![]()
No pewnie, masz w normiemyślisz, że wszystko mam w normie? Eh człowiek bardzo chce żeby było wszystko dobrze i sije martwijeszcze paskudnie się dziś czuje, mdłości, wymiotowanie.... Eh nie ma lekko
trzymam kciuki za WasJa w tej ciąży nie jestem pewna niczego,jak na samym początku myślałam co to będzie,jaki wózek itp Tak teraz kompletnie nie wiem na czym stoję.
Oby jutro mój prowadzący wyjaśnił mi wszystko i ogarnął temat plamienia itp
Wiesz co jak zrobiłam swój pierwszy test z ledwo widoczną kreseczką miałam w tym czasie tak zatkany nos dwa dni spałam z totalnie zataknym nosem już się zlosciłam,ale po około 3 dniach nos się odetkał pomogła miska z gorącą wodą i ręcznik na głowę@nutka83 trzymam za nas kciukiW ogóle czytałam jak pisałaś, że rodzina źle zareagowała już na Twoją trzecią ciążę? Mega dziwne, trzymam kciuki, żeby przy czwartej jednak było pozytywne zaskoczenie
Dziewczyny, a takie uczucie przeziębienia, zatkany nos bez kataru to normalne na początku ciąży, prawda? Złapało mnie, czytałam, że hormony mega śluzówki wysuszają, napsikałam sobie już solą morską i piję wodę z imbirem i cytryną, ale schiza trochę, że to jakieś przeziębienie się jednak przyplątałoKtóraś z Was tego doświadczyła?