Również mam na 5listpads kolejne badania prenatalneObawiam się ma Pani rację, ale narazie spokój po pierwszych badaniach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Również mam na 5listpads kolejne badania prenatalneObawiam się ma Pani rację, ale narazie spokój po pierwszych badaniach
To ja chyba 4Również mam na 5listpads kolejne badania prenatalne
To super, że wyniki dobrzeTrochę odetchnęłam po dobrych wynikach niftydziewczyny jak wasze bobo, czujecie ruchy? Czy tylko moj chlopak taki leniuszek
![]()
Każda kobieta ma jakąś położną w deklaracji wybraną. Ja to w ogóle mam zamieszanie...lekarza mam niedawno zmienianego, położna wpisana, która już x lat nie pracuje a pielęgniarka w dawnej przychodni na wsi co kiedyś mama jeszcze składała deklaracje. A do czego wam potrzebna położna? W sensie patronażu po porodzie?Ja okolo 12-13 tyg czesciej czulam ruchy, teraz w 16tyg prawie wogole, na internetach czesto pisza ze do 20tyg nie czuje sie ruchów, kto to wie
Jak jest z polozna? U mnie w przychodni nie ma nawet poloznej, czy to znaczy ze bede musiala wskazac i tak kogos?
Musisz sobie wybrać jakąś położną. Najlepiej już teraz sobie poszukaj, bo w niektórych szpitalach trzeba przed wypisem podać i będziesz musiała szukać na szybko. A nie każda wtedy się zgodzi, bo może mieć już dużo pacjentek albo może nie jeździć do twojego miejsca zamieszkania. Poza tym od 21 tygodnia należą Ci się wizyty, chyba nawet 1 w tygodniu. Możesz tez zawsze do swojej położnej zadzwonić po poradęJa okolo 12-13 tyg czesciej czulam ruchy, teraz w 16tyg prawie wogole, na internetach czesto pisza ze do 20tyg nie czuje sie ruchów, kto to wie
Jak jest z polozna? U mnie w przychodni nie ma nawet poloznej, czy to znaczy ze bede musiala wskazac i tak kogos?
Ja właśnie czekam na wyniki NIFTY. A z jakich przyczyn miałaś wykonywane? U mnie przeziernosc karkowa poszerzonaTrochę odetchnęłam po dobrych wynikach niftydziewczyny jak wasze bobo, czujecie ruchy? Czy tylko moj chlopak taki leniuszek
![]()