Zaskoczona30
Fanka BB :)
Wszystko co jest poddane obróbce termicznej nie jest zakazane. Tak mi powiedział Pan doktor na wizycie.Dziewczyny a ja znowu pytam o jedzenie
Mam wielką ochotę na pasztet, taki pieczony na wagę, możemy jeść taki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko co jest poddane obróbce termicznej nie jest zakazane. Tak mi powiedział Pan doktor na wizycie.Dziewczyny a ja znowu pytam o jedzenie
Mam wielką ochotę na pasztet, taki pieczony na wagę, możemy jeść taki?
dziękiMyślę że tak
ale słyszałam że lepiej żeby nie miał wątróbki w składzie bo nie jest dozwolona. To prawda?Wszystko co jest poddane obróbce termicznej nie jest zakazane. Tak mi powiedział Pan doktor na wizycie.
W poprzedniej ciąży przez pierwszych kilka miesięcy jadłam tylko kanapki z pasztetem. Wszystko inne zwracałam, później przerzuciłam się na szynke, bo pasztet mi zbrzydłdziękiwiadomo, że nie w ilościach na kg ale taka bułeczkę z pasztetem bym zjadła.. Ojjj
Ja też się czasem pytam o niby oczywiste rzeczy.Sorki ze tak dopytuje ciągle ale wolę zapytać niż się potem martwić![]()
Oj to prawda. Choćby w pracy muszę się jeszcze bardziej wysilać żeby błędów nie narobić a jak wracam do domu to jakby mnie od pradu odcięli - zero energii i zero myśleniaJa też się czasem pytam o niby oczywiste rzeczy.
Ja dopiero co byłam w ciąży brałam leki a jak dostałam progesteron to czytałam czy nie zaszkodzinasze mózgi pracują wolniej.
Ja w pierwszej ciąży sprawdzałam w necie jak doktorek kazał brac Wit D 2000 jednostek , czy nie oszalał że tak dużo hahahaJa też się czasem pytam o niby oczywiste rzeczy.
Ja dopiero co byłam w ciąży brałam leki a jak dostałam progesteron to czytałam czy nie zaszkodzinasze mózgi pracują wolniej.