Zaskoczona30
Fanka BB :)
Co do mdłości, w poprzednich 2 ciążach nie miałam nawet jednego dnia. Obecnie od ponad tygodnia codziennie kolo 18. Od kilku dni w ciągu dnia również. Wczoraj wieczorem nawet wymiotowałam i nie mogłam zasnąć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana a co powiesz na rozmiar 75F?Co do piersi, boję się co to będzie dalej bo przed ciąża miałam rozmiar 75c, obecnie nie mieszczę się w żaden biustonosz, a przecież apogeum wzrostu jeszcze przed nami.
Cudnie! Mam nadzieje, ze pozostaniemy due date buddies do końcaWracam z dobrymi informacjami ☺ u nas wszystko ok, dzidzia rośnie jak należytermin na 12 maj. Mam już kartę ciąży, skierowanie na badania. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Dostałam też skierowanie na prenatalne, może uda się na NFZ.. (Brat męża ma zespół downa) w tych emocjach wszystko mi umknęło
cała jestem w emocjach, ale bardzo szczęśliwa. Wam też tego życzę kobietki ❤
Ja muszę przyznać, ze większy biust został mi po 2 ciąży i boję się, ze po 3 znowu tak się stanie. Nie chciałabym mieć większych piersi. Ale pocieszam się, ze moja przyjaciółka z miseczka A, jak to sama mowo to nawet A nie jest, a skutki odstające od klatki piersiowej w ciąży i w czasie karmienia nawet do B nie dotarła, całą ciążę i później nosiła swoje biustonosze bez dyskomfortu. Więc myślę ze jest to bardzo indywidualna kwestia ze zmianą rozmiaru więc może u Ciebie nie będzie az tak zlekochana a co powiesz na rozmiar 75F?
Pracowałam w sklepie z bielizną wiec mogę sobie wyobrazić rozmiar przy 75C a Fbywalo że i G kupowałam jak miseczka płytka. Teraz to nawet nie wiem jaki rozmiar będę mieć... Czekam jeszcze z zakupem nowości
Ja przy cyklach do 26dni max w 22 dc mialam blada kreskę i beta hcg na poziomie 31. I faktycznie piersi to był mój pierwszy objaw.Cześć wszystkim. Zdecydowałam się napisać. Ja niestety nie należę jeszcze do waszej grupy przyszłych mam. Chciałam się Was poradzić a właściwie dowiedzieć się jak było z waszymi doświadczeniami. Jestem w 23dc mam cykle 26/27 dni. Od tygodnia czyli praktycznie po owulacji bolą , pieką mnie piersi. Sutki się zmieniły. Podbrzusze boli. Takie kłucia i ciągniecie. Nie nakręcam się ze to wszystko związane z możliwością ciąży. Chociaż mam cicha nadzieje. W kwietniu niestety nie udało się na samym początku, ciąża biochemiczna. Od tamtej pory niestety nie udawało się. Mogła to być związane z podwyższanym poziomem prolaktyny. Od 3 mc zażywam bromergon. Oczywiście czekam czy przyjdzie @. Nie robię żadnych testów. Czy któraś z Was miała tak wcześnie podobne odczucia w piersiach i podbrzuszu ?