O matkoCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matkoCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Strasznie mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Bardzo Ci współczuję....Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Strasznie mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Bardzo mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
jestem załamana nie wiem co mam zrobić ze sobą. Teraz czekam na krwawienie tak bardzo się boję.
Och niewiem co czujesz. Bardzo mi przykro, że i Ciebie również to spotkało, aż ponownie poczułam ten ucisk w klatce piersiowej.