22.09 – punkcja @Karolina123456 wielkie [emoji110][emoji3590][emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem o tymSkonsultuj to z lekarzem![]()
Hej Cytrynka, ilosc transferow mamy taka sama. Mialas bety pozytywne? Wiem ile to kosztuje, ja juz bylam zrezygnowana na koniec..Hej, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta. Ale po 2 latach i 5 nie udanych transferach, wracamy aby działać od nowa
W przyszłym tygodniu czeka nas wizyta w Invikcie, i jestem już na tabletkach antykoncepcyjnych. Tylko nie wiem co z tego będzie, bo @ jakaś dziwna w tym miesiącu![]()
Oj ja też zaraz eksplodujeWidzę, że ktoś ma tu już stresatak jak ja. Wyników dalej nie mam
no jakas masakra, za kilka dni to eksploduje z tych nerwów
![]()
Przykro mi bardzo..Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
WspółczujęCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Bardzo mi przykro [emoji26]Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Bardzo mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!