reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Mnie koszta wszystkiego tak samo mocno przerażają... To jest jakiś kosmos... Ludzie w rządzie to są same pi*dy za przeproszeniem i złodzieje... Tu niby dają 500+ by ludzi zaślepić, a produkry coraz droższe, paliwo to wgl dramat jak poszło w górę 😱 I te 500+ jest z naszej kieszeni. Wydajemy tyle wiecej co Msc na zakupy a oni nam to tylko oddają, nic więcej.
powstały listy gdzie swoich powstawiali i ile kasy tamci dostają w spółkach skarbu państwa 😱 nie wiedziałam że tyle można zarobić 🤬

reklama
No i co z tego, jak te fiuty dalej mają ponad 30% poparcia, skąd k...wa!!??
Też się nad tym zastanawiam skąd oni mają takie poparcie🤔Ale muszę przyznać ,że mam paru znajomych którzy na nich głosują😡bo jak stwierdzili"wszyscy kradną a oni chociaż 500+dali"😱Więc wiecie już....dużo osób głosuje ale się nie przyznaję niestety...Ja jak ich widzę a dzięki córce nie mam za często okazji (dziękuję córeczko🤣) to mi się nóż w dresie otwiera🤬A wiadomości na TVP za "x" kasy to już jest w ogóle przegięcie...to co oni tam mówią to chyba lepszego kabaretu nie znam:)
Tak jak teraz jest podzielone społeczeństwo to jest masakra....za żadnej innej władzy aż takiego podziału nie było....:mad:

Dziewczyny, które kupiły te śliczne butki, dacie linka? Nie mogę się odnaleźć, mloda mi wyje!
Chyba tutaj dziewczyny zamawiały:

Też się nad tym zastanawiam skąd oni mają takie poparcie🤔Ale muszę przyznać ,że mam paru znajomych którzy na nich głosują😡bo jak stwierdzili"wszyscy kradną a oni chociaż 500+dali"😱Więc wiecie już....dużo osób głosuje ale się nie przyznaję niestety...Ja jak ich widzę a dzięki córce nie mam za często okazji (dziękuję córeczko🤣) to mi się nóż w dresie otwiera🤬A wiadomości na TVP za "x" kasy to już jest w ogóle przegięcie...to co oni tam mówią to chyba lepszego kabaretu nie znam:)
Tak jak teraz jest podzielone społeczeństwo to jest masakra....za żadnej innej władzy aż takiego podziału nie było....:mad:
a najgorsze jest to, że nie ma za bardzo na kogo innego głosować

Chyba tutaj dziewczyny zamawiały:
Oesu jaka cena 😱😱
To ja chyba sobie sama uszyję 🙈🙈

reklama
i takiego nepotyzmu 😡
najgorsze jest to że pokazali że można tak robić bez konsekwencji i teraz każdy tak będzie 🤬 mam nadzieję że UE ich ostro przeora i tak jak mówi mój ojciec niestety tylko kryzys jest w stanie ludziom otworzyć oczy taki porządny kryzys gospodarczy.
niestety muszę też przyznać że nie ma na kogo głosować i znowu będzie wybieranie mniejszego zła słabe to jest 😡
a jeszcze jak czytam że premier Holandii czy innych krajów jeździ rowerem bez obstawy to krew mnie zalewa albo jak coś się tam wydarzy to poddają się cały rząd do dymisji i obywatele na nowo głosują to rozumiem czysta karta suweren akceptuje albo nie a u nas na połowę tej wiejskiej to nikt nie głosuje dostają się do Sejmu bo są w klubie 🤬powinny być lutego jednomandatowe i tyle.

Do góry