reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej Laski!
Nikt do mnie jeszcze nie dzwonił z Invicty, ale oczywiście zalogowałam się w medipoint i znalazłam pozycje "moje depozyty", w których cos jest, czy to znaczy że coś zamrozili czy to jeszcze pewne nie jest? Na infolinii podali, że hodowla nie jest zakończona. Aaaaaaaaa... czy to mój Olaf lub Elza[emoji28][emoji28][emoji28]?
Taaak, tam masz liste swoich zarodków 😍

Ja właśnie też głupieje, bo w depozycie na medipoint mam dwa, ale jak dzwoniliśmy, to recepcja powiedziała, że hodowla jeszcze trwa i mamy czekac na telefon od embriolog, bo to on ostatecznie zatwierdza. Więc nie wiem czy z tymi dwoma jeszcze jest niepewna sytuacja czy po prostu ona nic nie może zatwierdzić sama? :/
Jedna mówi, ze trwa inna ze zakończona. Pani z Invicty, my tu się stresujemy! [emoji85][emoji352]

Hej Laski!
Nikt do mnie jeszcze nie dzwonił z Invicty, ale oczywiście zalogowałam się w medipoint i znalazłam pozycje "moje depozyty", w których cos jest, czy to znaczy że coś zamrozili czy to jeszcze pewne nie jest? Na infolinii podali, że hodowla nie jest zakończona. Aaaaaaaaa... czy to mój Olaf lub Elza[emoji28][emoji28][emoji28]?
Ja w depozytach miałam wypisane te zarodki które szły do mrożenia

Ja właśnie też głupieje, bo w depozycie na medipoint mam dwa, ale jak dzwoniliśmy, to recepcja powiedziała, że hodowla jeszcze trwa i mamy czekac na telefon od embriolog, bo to on ostatecznie zatwierdza. Więc nie wiem czy z tymi dwoma jeszcze jest niepewna sytuacja czy po prostu ona nic nie może zatwierdzić sama? :/
z mojego doświadczenia te dwa zarodki to już pewniaki - masz przy nich oznaczenie liczbowe ? A kolejne jeszcze obserwują czy się rozwijają i czy również dołączą do depozytu. U nas najpierw też pojawiły się jeden w systemie, a kolejnego dnia jeszcze dwa kolejne ( z 6 doby) . A jednego nie było w depozycie wykazanego ponieważ był wybrany do świeżego transferu. Tak było w styczniu tego roku w moim przypadku 😉

reklama
z mojego doświadczenia te dwa zarodki to już pewniaki - masz przy nich oznaczenie liczbowe ? A kolejne jeszcze obserwują czy się rozwijają i czy również dołączą do depozytu. U nas najpierw też pojawiły się jeden w systemie, a kolejnego dnia jeszcze dwa kolejne ( z 6 doby) . A jednego nie było w depozycie wykazanego ponieważ był wybrany do świeżego transferu. Tak było w styczniu tego roku w moim przypadku 😉
A jak tam u Ciebie? Kulasz się? 😃❤️

Do góry