reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry dziewczynki!
137.gif
My już zastrzykowane, w sobotę czy niedzielę z rana na zastrzyku są dzikie tłumy.
galy.gif
Na całe szczęście są to same osoby dorosłe i jak wchodzimy na syrenie
pojazdy10.gif
To nas od razu do gabinetu wpuszczają
emocje37.gif
Jeszcze tylko dwa i mam nadzieję że koniec
emocje04.gif
A tak dla odmiany Adrian od wczoraj kaszle
emocje43.gif
Daję mu eurespal, ale chyba pójdziemy się jutro zbadac
emocje41.gif
Normalnie jak nie urok to przemarsz wojsk
249.gif
Zmykam koffane! Muszę troszkę mężem potrząsnąc! Wczoraj po tym meczu wrócili jakby conajmiej to oni 90 minut na boisku spędzili
postacie29.gif
Dzisiaj go suszi itd
334.gif
Do potem kochaniutkie
humor06.gif

Hej dziewczyny. Dziś u mnie słonko chociaż rano była mgła. Kubus wstał mi dziś o 5.30:szok:(ale na stary czas,bo wczoraj nie poprzestawiałam zegarków czyli o 6.30). Staram się was regularnie czytać,ale jak dotrę do końca postów to zapominam co i komu mialam napisać:zawstydzona/y:. A cytować nie chcę bo wtedy byście miały ze 2 strony przynajmniej tylko moich postów;-):rolleyes2:. Wczoraj bylam w mieście i oglądałam sukienki komunijne,ale nic nie wybrałam,bo nie mogłam się zdecydować:zawstydzona/y:, a czas nagli bo komunię mam już 4 maja.:baffled:

Teraz op** dla wszystkich: proszę mi tu nie wymyślać po zdjęciach widać,że wszystkie jesteście super laski:tak::tak: i nie wynajdujcie sobie brakow w urodzie:no:

Sikoreczka jak Madzia?? Mam nadzieję,że zastrzyki pomogły i mała lepiej się czuje:tak:. Biedactwo wielkie buziaczki dla niej:tak:
Cara ja na twoim miejscu bym nie ryzykowała. Ja na farbowany brąz zrobiłam blond i wyszły mi żółte włosy,a gdzieniegdzie to az pomaranczowe:szok::baffled: musiałam ufarbować na czarno ( chociaż akurat z tego jestem zadowolona;-))
Małgosiunia fajne butki:tak:
Madzka miłego wypadu:tak:

Nie wytrzymam i popełnie morderstwo.Mąż w kuchni, dziecko w psiej misce też w kuchni a jak mu zwraecam uwge to zsysze to go pilnuj.No tak cholibka co bym nie robiła to ja mam dziecka pilnowac bo dla szanownego baszy to jest ponad jego siły..W końcu ja w domu nic nie robie...Coraz bardziej mam dość..
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja u fryzjera farbowałm włosy raz w życiu.Dla mnie to za drogo wychodzi.

No no widzę że Iwonka się też w walec zaopatrzyła
284.gif
A jaki fajny model! Madzia siuę juz czuje dobrze. Jutro idę do kontroli i mam nadzieję że już koniecz tymi zastrzykami. Tylko w tej chwili jak się zbliżamy do przychodni to mam płacz. A jak twoje dzieciaczki? Zdrowe?

Sikoreczka zaopatrzyłam się w walec po ostatniej kłótni z moim M;-):rolleyes2::laugh2::laugh2::laugh2:. Dobrze,że Madzia dochodzi do siebie,ale widzę że Adrianek znowu coś:-:)no::no:. Zdrówka:tak:

A moje dzieciaki narazie zdrowe tylko bardzo rozrabiają szczególnie Kuba i przez to nie mam zbyt wiele czasu. Tak się na mnie uwziął,że nawet do łazienki to chce ze mną chodzić:baffled:. Muszę się z nim bawić chodzić - kolorowy zawrót głowy.

reklama
Oj jak dobrze że ja się z moim mężem jakoś dogaduję. Takiego jak mój ze świecą szukać. Teraz wział Kube do drugiego pokoju i się bawią.

Zdrowia chorowitkom! Wiosna przyszła a choroby nie chcą iść w cholere. Mi się marzy zabranie chłopaków na spacer...a tu strupki nie zamierzaja odpadac :(

Do góry