Es.jot
Fanka BB :)
Jezuniu ja dziś zaczęłamKiedy zaczynacie prać prasować i układać w szafkach? Mam 28 tydzień i tak myślę poczekać do końca października/początek listopada z tym.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuniu ja dziś zaczęłamKiedy zaczynacie prać prasować i układać w szafkach? Mam 28 tydzień i tak myślę poczekać do końca października/początek listopada z tym.
Ja miesiąc przed planowanym porodemA kiedy planujecie zapakować torbę do szpitala?
Ja termin mam na 26.12 ale coś czuję że urodzę wcześniej. Nie wiem skąd to przekonanie ale taka mam intuicję wiec juz na początku grudnia wszystko spakuje.A kiedy planujecie zapakować torbę do szpitala?
Ja mam na 27.12 i to samo przeczucie, że będzie szybciej. Ale w duchu nadzieja ze na styczeń przeciągnieJa termin mam na 26.12 ale coś czuję że urodzę wcześniej. Nie wiem skąd to przekonanie ale taka mam intuicję wiec juz na początku grudnia wszystko spakuje.
A ja właśnie bym chciała w grudniuJa mam na 27.12 i to samo przeczucie, że będzie szybciej. Ale w duchu nadzieja ze na styczeń przeciągnie![]()
A no to życzę Ci z całego serca takiego prezentuA ja właśnie bym chciała w grudniuja się urodziłam 29.12 i miała bym najpiękniejszy w życiu prezent
ale maluszek sam zdecyduje
Tylko że moja gin mnie straszy że szybko rośnie i martwi mnie to troszkę. Jest ponad normę dla danego tygodnia. Poza tym te bóle krocza mnie bardzo niepokoją a koleżanka mnie straszy że to moga być już przepowiadające.
Podpinam si do pytania, ja to jestem zielona jak szczypiorek na wiosnęJa mam jeszcze takie pytanie
W czym będzie spało wasze dziecko
Pościel, kocyk, śpiworek? Podusia? Bez podusi? W kolonie? Sam materacyk? Jak pościel to jaki rozmiar?
Hahaha no ja właśnie też nie wiemPodpinam si do pytania, ja to jestem zielona jak szczypiorek na wiosnęogólnie to zamierzam kupić chyba wszystko co wymienilas bo sama nie wiem co się przyda albo w czym synkowi będzie najlepiej.