Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm
a zalecają żeby nie pić ha ha ha a tu większość po % zaszła ;DNo to mnie się udało po kieliszku Prosecco [emoji3]
Mąż się śmieje ze powinnismy od firmy coś dostać, np przydział dobrego wina na najbliższe 10 lat albo żeby firma zasponsorowała dziecku studia...
a zalecają żeby nie pić ha ha ha a tu większość po % zaszła ;D
Stres to potężny czynnik.
Po alkoholu człowiekowi zazwyczaj wsio zwisa i powiewa i kobieta pozbawiona spiny psychicznej zachodzi w ciąże szybciutko.
Looo to mąż miał z Ciebie pożytek jak nigdyNajgorsza to w tych staraniach byla spina : czy to ta pozycja, czy dobry termin, czy powtorzyc, czy moze poczekac48h, a czy sie zagniezdza, a moze świece zeobic po... itp hahaha
A po alko ? Qurfaś- ja 3 dni po błagałam zeby mnie łeb już nie bolał ( taki ze.mnie alkus hahaha) no i robiłam okłady na poździerane kolana [emoji23][emoji23][emoji23]
Maz do dzis dnia ma beke ze mnie z tego co ponoć robiłam, mówiłam i czego sie ..dopominałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a to byly tylko dwa kielonki i mnie ścieło z efektem hehehe 10 tydz [emoji173]
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm