Kathy a skad jestes kochana ze nad morzem bylas ? ja tez nie wyspana smarkam i niewiem czy isc gdzies dzis czy nie
madziu ja mam pompowane kolka ale nie n pasach i wozio jest sztywny taki nie rozbujany ani rozchodzony bo to jest z tych uzywany nowy wozek ;-)
Ja mieszkam 30 km od Kołobrzegu a 24 od Koszalina myslę,że nie bedziecie wiedzały gdzie to jest ale może powiem tak -były prezydent pochodzi z tej miescinki

.
Kamilko-nie przejmuj się tą starą rurą!Jak byście nie zrobili i co bys nie powiedzaiła jej sie nigdy nie bedzie podobało!!!Taki typ!wrednej tesciowej;-)

Wiesz rozumiem cię poczesci bo moja bliska kolezanka ma identyczna teśiowa a najgorsze jest to ,że on jeszcze młoda bo ma dopiero 41lat!!!!A zachowuje sie na 70!!!!!
Nawet wózek sie jeje nie podobała i wesz co zrobiła -kupiła im wariatka nowy!!!!A to matka wybiera wózek dla dziecka a nie babacia to ona nim ma jeżdzić a nie babaka!!
Ty wiesz ja bym taka zastrzeliła bo nie lubie jak mi ktos mówi co mama robic

a do tego sie wtrąca w wasze życie nie mogłabym tam mieszkać -wyprowadziłabym sie jak macie gdzie jak najdalej od niej -niech wam bedzie ciasno -ale jaki błogi spokój b.mieli.........................

PRAWDA JAK NIC MAM DOBRYCH TESCIÓW ALE SIE WYPROWADZILIŚMY I NIKT NAM NIC NIE GADA NAJLEPIEJ ZDALA OD NICH I WPDAC OD CZASU DO CZSU NA HERBATKĘ A JAK SIE NIE PODOBA UCIEKAĆ DO DOMKU a

tak nie masz dzie przed nia uciec 9ewentualnie zamykasz sie w drugim pokoju)

Wy o wózkach a ja w sobote jade z mężem obejrzec wytypowane modele ,bo stwierdziłam,że jak mam dac tyle kasy za wózio to przynajmniej chce go dotknąć hehe

.