U
uzytkowniczkaa
Gość
Ściągnęłam sobie aplikacje ciążowa i wkurzam się bo nie mogę przestawić tygodnia wg owulacji albo obliczeń lekarza pokazuje mi już 6 tydz a u mnie jest raptem chyba 4 xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ściągnęłam sobie aplikacje ciążowa i wkurzam się bo nie mogę przestawić tygodnia wg owulacji albo obliczeń lekarza pokazuje mi już 6 tydz a u mnie jest raptem chyba 4 xD
Cala seria *spam* na Bazie malin i czosnkuHelp! Ból gardła- co polecacie z rzeczy dozwolonych![]()
Pre**nalenCala seria *spam* na Bazie malin i czosnku![]()
Mam preglife . Nie znam daty porodu póki coJaka masz aplikacje??? Może wystarczy zmienić datę porodu sam dopasuje aktualny tydzień, nie wpisywać OM
Pokombinuj sama sobie tak żeby wyszedł ci aktualny tydzień , tak się da zmieniać dane bez problemuMam preglife . Nie znam daty porodu póki co [emoji14] jak mi lekarz poda to wpisze bo widzę faktycznie że jest taka opcja [emoji16] dzięki za pomoc
W pierwszym wrodzona cytomegalia i rosnący u mnie stan zapalny - z 36tc...Znasz powód przedwczesnych porodów? Wszystko w porządku z dziećmi? W których tygodniach urodzone?
Moja córka jest z 34 tc. Ciekawe jak będzie tym razem.