Hmmmm
Fanka BB :)
Ja pobranie będę miała 2.11... jeszcze nic o przypadkowych odkryciach nie wiem... Zapisałam się wczoraj wieczorem, to pewnie w poniedziałek będą dzwonićJa tutaj Link do: Test NIFTY pro - Nieinwazyjne badanie z krwi Również w DOMU
Pobranie będę miała w przychodni u mnie w mieście, wszystko naprawdę sprawnie i w pełnym kontakcie na razie. Też wzięłam Nifty Pro z ubezpieczeniem. @Hmmmm , a wzięłaś te przypadkowe odkrycia? Ja tak, sama nie wiem czy dobrze, ale wzięłam
Co to?
 Bo ja uwielbiam spać na brzuchu, ale nie wiem, do którego tygodnia można
 Bo ja uwielbiam spać na brzuchu, ale nie wiem, do którego tygodnia można 

poszłam na zwolnienie dzień przed zebraniem.. mam zerówkę
 poszłam na zwolnienie dzień przed zebraniem.. mam zerówkę miałyśmy zacząć robić obserwacje, bo koleżanka na październik coś miała w planie i miałam sama prowadzić grupę..wyszło jak wyszło ..miałam już takie mdłości po 20 września, że wstanie z łóżka i odwiezienie córki do szkoły to był wyczyn
 miałyśmy zacząć robić obserwacje, bo koleżanka na październik coś miała w planie i miałam sama prowadzić grupę..wyszło jak wyszło ..miałam już takie mdłości po 20 września, że wstanie z łóżka i odwiezienie córki do szkoły to był wyczyn  a gdzie tu siedzieć w pracy po 8-9 godzin, i te zapachy!! Jedzenie w stołówce łazienka
 a gdzie tu siedzieć w pracy po 8-9 godzin, i te zapachy!! Jedzenie w stołówce łazienka
 także nooo
 także nooo 

teraz zasypiam na plecach bo trochę mnie to stresuje-ale często budzę się na brzuchu..
 teraz zasypiam na plecach bo trochę mnie to stresuje-ale często budzę się na brzuchu.. 

już nic nie kumam
 już nic nie kumam 

niestety jak brzuch urośnie to już nie da rady, ale i tak układam się tak w połowie na brzuchu bo inaczej bym nie zasnęła.
 niestety jak brzuch urośnie to już nie da rady, ale i tak układam się tak w połowie na brzuchu bo inaczej bym nie zasnęła.