po fitnesie??Mnie jedno zebro boli, a zwykle mnie nic nie boli...hmmm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po fitnesie??Mnie jedno zebro boli, a zwykle mnie nic nie boli...hmmm
Dokładniewalka o terytorium miedzy facetamiu mnie to samo
![]()
Wiecie co lewdo się ruszam...Tak się zastałam, przez te dwa tygodnie,że po dzisiejszym spacerku boli mnie wszystko..Buuu....
pewnie....Jestem tak wogole modelka, mam wymiary 90-60-90 mma dluuuugie nogi i wlosy (pod pachami naturalnie) a moje rozbierane zdjecia sa tu https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/jak-sie-nie-ubierac-16003/po fitnesie??Megusek a może ty gimnastyke wyczynową
uprawiasz tylko nie chciałaś nas dołować?![]()
;-);-)
DokładnieWieczorem to się przepychac potrafią
Oglądałam dziś i przymierzałam sukienke na trgu.No i w dół całkiem nieżle, po spływałą, biust podkreślony ale pamietna rad Meg nie nabyłam jej bo na b.cienkich ramiączkach i wyglądałam hmmmJak kloc...Musiałabym cały czas szal miec nałożony.Ftanie sie w niej czułamAle nic to do lipca jeszcze troche czasu
Dzięki Meg![]()
Tylko jest problem z tymi płytami. One nie działaja. Ja mam dwie, obejrzałam parę razy i efektu nic a nic nie widac;-);-);-);-);-);-)Ahaś w gazecie pt VITA jest płyta z cwiczeniami pilatesu;-) 7,99 to kosztuje. Kupiłam zobaczę co będzie
Inna Oliwka się świetnie złości:-) Słodka jest
Kasia twój blondasek słodziak;-)
Idę zjeśc skoro mi syn nie chce towarzyszyc![]()
hihi może mężusiowi się marzy zobaczyc żonkę w takim tańcuPtaszynoja tyż nabyłam kasetę z pilatesem ale tobie to raczej jezd ona zbędna![]()
i jeszcze mi męż z tańcem brzucha wczoraj jedna przytaszczy
ł
![]()