reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

248.gif
zaraz coś poradzimy:dry::dry: jak długo Cię to męczy koffana?? kiedy to się zaczęło??
Od czasu poznania Mam pijących w domu.Od tego czasu moje jedno ja pragnie być wzorową, matką i żoną.Drugiemu trzęsą się ręce z dala od klawiatury, myśli tylko o BB, i ciągle zagląda czy Lachony nie piją bez niego....

reklama
Dzień doberek!

Ja dopiero dotarłam. Czytam co naklikałyście...... micha mi się śmieje do monitora :-D:-D:-D:-D:-D Jędrek patrzy na mnie jak na nienormalą :baffled::baffled::baffled:

Z tego wszyskiego to nie wiem co komu miałam pisać :sorry2:

Napiszę tylko, że wszystkie dzieci mam pijących w domu ;-):-D:tak: cudne :tak::tak:

Od czasu poznania Mam pijących w domu.Od tego czasu moje jedno ja pragnie być wzorową, matką i żoną.Drugiemu trzęsą się ręce z dala od klawiatury, myśli tylko o BB, i ciągle zagląda czy Lachony nie piją bez niego....
ee bodzia to żadne rozdwojenie jaźni :no::no: to lachoństwo z Ciebie wyłazi wahasz się czy
017.gif
czy raczej
013.gif
:dry::dry:wybór jest prosty nie??:-D:-D

ee bodzia to żadne rozdwojenie jaźni :no::no: to lachoństwo z Ciebie wyłazi wahasz się czy
017.gif
czy raczej
013.gif
:dry::dry:wybór jest prosty nie??:-D:-D
No nie, nie wime Ratunkuuuu!!! Wielka miotła mnie goni!!!

A ja musze wykompac dziecko tak wygląda:-D:-DWięc wczesna kąpiel:-D
Chcecie fotki ze spacerku????
Wiewióra

Dzień doberek!

Ja dopiero dotarłam. Czytam co naklikałyście...... micha mi się śmieje do monitora :-D:-D:-D:-D:-D Jędrek patrzy na mnie jak na nienormalą :baffled::baffled::baffled:
hej Sewa :-):-) w przyszłą sobotę mamy zebranie z matołami z administracji bo nie nadążaja telefonów ze skargami obierać:dry::dry:
Bodzia,
fajny wiewiór
1423.gif
ale myslałam ze Lolek będzie

reklama
Do góry