• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie 😢
proponuje więcej spokoju... Jest weekend ze Wszystkimi Świętymi ludzie jeżdżą po cmentarzach To nie jest informacja potrzebna na cito a już płacz... Istnieje życie poza forum...
Edit:
Swoją drogą problem z odp może wynikać z tego że mało osób podchodziło tutaj do in vitro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie 😢
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o in vitro najwięcej pomocy dostaniesz na tym wątku tam jest pełno dziewczyn z różnych miejsc, które do niego podchodzą lub mają już to za sobą. A ile już się staracie? Nikt Cię nie olał po prostu w weekend, a tym bardziej święta zazwyczaj mniej się tu dzieje https://www.babyboom.pl/forum/temat/kto-po-in-vitro.26936/page-45049

reklama
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie [emoji22]
Tak jak dziewczyny pisały jest osobny wątek o in vitro i tam pewnie dostaniesz więcej informacji. Zadałaś konkretne pytanie o konkretną miejscowość, nie każda się zna na temacie in vitro i nie każda jest z tamtych okolic [emoji2370]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry