reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Nam ostatnio zginął smoczek w mieszkaniu i 3 dni szukałam.. Wszystko przeszukałam.. Łącznie z odsuwaniem mebli😃rozumiem gdybyśmy mieszkali w jakimś wielkim pałacu z 10 pokojami... Mógłby wtedy zaginąć..ale na 60 m2 ?? 🤣No ale po tygodniu z delegacji wrócił tatuś i znalazł 🤣
Nam ciągle giną czapeczki...
Od Mary dostałyśmy 2 śliczne i tych pilnuję jak oka w głowie 🙂

reklama
Mi to nagminnie znikają jej białe skarpetki i tylko białe...później się znajdują ale chwilę to trwa...kiedyś był taki odcinek w świat wg bundych ,że ufoludki kradły mu śmierdzące białe skarpetki...tylko u mnie taka różnica , że one są czyste🤣no i żadnego obcego nie widziałam jeszcze:)
To wina skrzatów! Jak nic 😂😂

Nam ostatnio zginął smoczek w mieszkaniu i 3 dni szukałam.. Wszystko przeszukałam.. Łącznie z odsuwaniem mebli😃rozumiem gdybyśmy mieszkali w jakimś wielkim pałacu z 10 pokojami... Mógłby wtedy zaginąć..ale na 60 m2 ?? 🤣No ale po tygodniu z delegacji wrócił tatuś i znalazł 🤣
To ja tak schowałam łańcuszek do smoczka...kupiłam jak jeszcze byłam w ciąży a że moja bezsmoczkowa to mówię dam koleżance która takiego używa...piękny szaro różowy drewniany...no to schowam go w miejsce "pod ręką" aby był jak przyjadą nas odwiedzić...i tak 2 miesiąc go szukam🤣Wszystkie miejsca "pod ręką" przeszukane..inne też i łańcuszka nie ma...serio ktoś go chyba zadziobał🤣Znajdzie się pewnie jak będą mieć 3 latka:)

Mi to nagminnie znikają jej białe skarpetki i tylko białe...później się znajdują ale chwilę to trwa...kiedyś był taki odcinek w świat wg bundych ,że ufoludki kradły mu śmierdzące białe skarpetki...tylko u mnie taka różnica , że one są czyste🤣no i żadnego obcego nie widziałam jeszcze:)
Haha coś w tym jest u nas też są takie ufoludki

To ja tak schowałam łańcuszek do smoczka...kupiłam jak jeszcze byłam w ciąży a że moja bezsmoczkowa to mówię dam koleżance która takiego używa...piękny szaro różowy drewniany...no to schowam go w miejsce "pod ręką" aby był jak przyjadą nas odwiedzić...i tak 2 miesiąc go szukam🤣Wszystkie miejsca "pod ręką" przeszukane..inne też i łańcuszka nie ma...serio ktoś go chyba zadziobał🤣Znajdzie się pewnie jak będą mieć 3 latka:)
Smoczek też nam zaginął i też nie mogę znaleźć pomimo tego że mały wtedy się nie przemieszczał i wiem w którym pomieszczeniu był ostatnio a też nie mamy niewiadomo ile salonów 😅 po kilku dniach udało mi się kupić taki sam😁A chowanie rzeczy pod ręką.... O matko ..... jakbym czytała o sobie 😃aż mi się lżej na sercu zrobiło 😆😉
Mi ciągle giną ale moje czapki i znowu na zimę nie mam żadnej a niestety bez czapeczki to ja już późną jesienią i zimą nie lubię chodzić 🤭

Haha coś w tym jest u nas też są takie ufoludki

Smoczek też nam zaginął i też nie mogę znaleźć pomimo tego że mały wtedy się nie przemieszczał i wiem w którym pomieszczeniu był ostatnio a też nie mamy niewiadomo ile salonów 😅 po kilku dniach udało mi się kupić taki sam😁A chowanie rzeczy pod ręką.... O matko ..... jakbym czytała o sobie 😃aż mi się lżej na sercu zrobiło 😆😉

Mi ciągle giną ale moje czapki i znowu na zimę nie mam żadnej a niestety bez czapeczki to ja już późną jesienią i zimą nie lubię chodzić 🤭
To specjalnie pewnie 😂😂
Ja tak gubię ciuchy, i znów bym musiala sobie kupić jakiś golf, spodnie, może sukienkę😂😂

reklama
Ja przepraszam bardzo, czasem się zastanawiam czy jakieś mi w nocy skrzaty przychodzą i robią syf i wyciągają kurze. Wczoraj wycierałam kurze, odkurzałam i znów mam tonę kurzu na szafkach, Ja się pytam, JAK???!!!! 😂😂
U nas niestety tak samk bardzo szybko się kurzy... Strasznie mnie to denerwuje, bo potem mała śpi w tych kurzach. Nie jestem pedantką, absolutnie, ale kurz codziennie na szafkach mnie irytuje, bo niestety ale nie mam czasu codziennie latać z szmatką i wycierać wszystkie szafki, parapety, komody itp. No ale cóż, od kurzu jeszcze nikt nie umarł, więc staram się o tym nie myśleć haha, bo i tak nic z tym nie zrobię, kurzyć się będzie 😜

Do góry