reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
łoj, widzę, że słabo dzisiaj :-(. No to ja za chwilę mykam spatki :tak:.
Pokłóciłam się z J. ... Dzisiaj miałam zacząć nowe opakowanie tabletek, od tygodnia mówiłam - kup tabletki, kup tabletki... I doopa... Dowiedziałam się, że to nie tylko jego wina, bo mogłam mu jeszcze dzisiaj przypomnieć :baffled:. Fakam to, nie będzie seksu i tyle, zresztą i tak jest raz na ruski rok :dry:.
Oglądam durnia Wojewódzkiego, zaraz lecę spać... Jakbym nie zajrzała, to
DOBREJ NOCKI KOFFANIUTKIE :-)

emocje43.gif
moje dziecię nadal nie śpi
emocje43.gif
rozrywa chsteczki koło mnie na ziemi
emocje43.gif
To może porzycz pare, bo mi się skończyły.:baffled:
A ja takie akcje też przeżywałam z Maciusiem. Ciekawe co będzie wymyślał Grzesiek. Choć może nie jestem taka ciekawa.;-):sorry2:

za Marty zdrówko:tak::-):-)
003.gif
Ja też szybciutko wypijam zdrówko Marty
buz_07.gif
i już zmykam. Posiedziałabym z Wami, ale jakaś senna się zrobiłam.
015.gif
Jeszcze tylko
kapiel.gif
i
spiulkac.gif
Mówię już dobranoc. Śpijcie dobrze.
dobranoc.gif

P.S. O q.... pół godziny temu miałam dać Maciusiowi antybiotyk.:zawstydzona/y:no to lecę. pa!

reklama
Do góry