Nie denerwuj sięWłaśnie jak podłączam to wogole nic nie słyszę nie wiem chyba źle szukam i zaś tylko nie potrzebnie się stresuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj sięWłaśnie jak podłączam to wogole nic nie słyszę nie wiem chyba źle szukam i zaś tylko nie potrzebnie się stresuje
Nie mam w ogóle ochoty na kwaśne , wręcz przeciwnieHejka dziewczyny! Macie też smaka na kiszonki? Musiałam dzis zrobic wielki gar kwasnicy.
Mam ten sam detektor[emoji39] możesz podłączyć go do tel? U mnie słychać super używam go od 10tc ..zdarza się że szukam dłużej bo dzidzia jest jakby "w oddali", albo wierci się strasznie i ciągle coś stuka i puka
Ja miałam dzisiaj nifty. Wybrałam klinikę z która ma nifty w ofercie. Umówiłam się na godzinę. Wypełniłam trochę formularzy i pobrali mi krew tak jak normalnieCześć wszystkim mamusiompostanowiłam w końcu do was dołączyć, ja dzisiaj 11+6.
Ogólnie czuje się dobrze z wyjątkiem pobolewania brzucha i czasami bólu w krzyżu, ale jak trochę poleże to przechodzi. Prenatalne mam za półtora tygodnia, już ledwo wytrzymuje, siedze jak na szpilkach[emoji28] widziałam, że niektóre z was robiły nifty lub czekają na pobranie, możecie powiedzieć coś więcej, jak to wyglada? I czy ustalałyście to z lekarzami czy to wasza własna decyzja?
[emoji1787][emoji1787] gratulacje [emoji16]Ja już po wizycie [emoji846][emoji846] moja Zuzia okazała się synkiem [emoji4][emoji28] krwiak się zmniejsza. Pani dr mówi żeby zapomnieć że on tam wogóle jest. Niestety nie mam żadnego ładnego zdjecia, tylko takie gdzie macha rączkami [emoji4] termin wedlug usg na 25.04. Ale liczę że to będzie maj (córkę urodziłam 2 tyg po terminie). I tak mam z om na 1 maja. Pozdrawiamy [emoji9]
No dziś pięknie pokazał jajeczka[emoji1787][emoji1787] gratulacje [emoji16]
To określanie płci tak wcześnie słyszałam że ma 50% skuteczności [emoji12]
ja wg USG 14+4 to jesteśmy dosyć bliskoNo dziś pięknie pokazał jajeczkaja już jestem według usg 15t2dzien. Więc myślę że juz tak zostanie. A te w 12 tc..nie sugerowałabym się wogole hahah
Ja w piątek mam USG i pobranie nifty... w pierwszej ciąży też nie robiłam, bo nie widziałam potrzeby...Ja miałam dzisiaj nifty. Wybrałam klinikę z która ma nifty w ofercie. Umówiłam się na godzinę. Wypełniłam trochę formularzy i pobrali mi krew tak jak normalnielekarzowi mówiłam że chce robić powiedział, że super i tyle
Ja w ogóle jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ze tak dużo dziewczyn majowkowych robi niftyw ciąży z córką w 2018 nie robiła żadna dziewczyna z forum. Z poprzedniej ciąży robiło kilka dziewczyn. A tutaj na prawdę dużo
![]()
Dokładnie.ja wg USG 14+4 to jesteśmy dosyć blisko![]()