MamaLama
Fanka BB :)
Do wora i w kosmos. Psychiatrzy będą bezsilni..Dokladnie też jestem tego zdania.. A tych co akceptują te idiotyczne pomysły tej wariatki wysłała bym do Szpitala psychiatrycznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do wora i w kosmos. Psychiatrzy będą bezsilni..Dokladnie też jestem tego zdania.. A tych co akceptują te idiotyczne pomysły tej wariatki wysłała bym do Szpitala psychiatrycznego
Dziewczyny a Wy robicie USG genetyczne +test pappa?
Tylko najgorsze jest to że ona już ma pewne grono odbiorców. Podejrzewam że te jej podpisy zbierane są w parafiach, stare babcie oczywiście widzą wszystko zero jedynkowo i dla nich przerwanie żywej ciąży to aborcja i nie ważne czy dziecko chore, czy będzie cierpieć po porodzie, czy matka przy okazji może umrzećDokladnie też jestem tego zdania.. A tych co akceptują te idiotyczne pomysły tej wariatki wysłała bym do Szpitala psychiatrycznego
1:1000, ryzyko bardzo małe. Dla mnie nie takie straszne to badanie, chociaż było mi mało przyjemne. W razie jakichkolwiek wątpliwości zrobię jeszcze raz.. Ale mam nadzieję że nie będę musiała [emoji3590]Amniopunkcja jest badaniem inwazyjnym, gdzieś czytałam, że ryzyko poronienia po tym zabiegu wynosi 1 do 100, czyli sporo.
O kurcze! To Twoja ciaza byla 2 tyg mlodsza?Dziewczyny, żegnam się z Wami. Niestety, beta spada, więc nie mam już złudzeń. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak. Wiem, że niektóre z Was są po poronieniu. Co robić? Czekać? Może być na priv. Jeśli chciałabym zrobić badanie płci to jak to ogarnąć?
Tak i nijak nam to nie pasowało.O kurcze! To Twoja ciaza byla 2 tyg mlodsza?
Właśnie przed chwilą go oglądałam, też polały się łzy...Ja po obejrzeniu tego reportażu w Uwadze nie mogłam dojść do siebie długo. Trochę tylko się zastanawiam jak po tych smsach mama czy mąż Izy nie robili dymu w szpitalu. No ale wiadomo, że tutaj zawinili tylko lekarze...
O nie...Dziewczyny, żegnam się z Wami. Niestety, beta spada, więc nie mam już złudzeń. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak. Wiem, że niektóre z Was są po poronieniu. Co robić? Czekać? Może być na priv. Jeśli chciałabym zrobić badanie płci to jak to ogarnąć?