reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale pomyslcie jak one się czują ...własnie ciągle chce im się spać i mają nudności. I juz sama nie wiem co lepsze początek czy koniec ciązy...Myslę że my jesteśmy w lepszej sytuacji!!!!

Moja siostra ma rodzić pod koniec października i też jej się teraz chce spać i spać a ja się cieszęże już mam to za sobą :-)

no - zobaczymy jak sie skonczy ten bieg po obwodzie :-D
w drugiej ciazy zakonczylam na 121 cm ...mierzyc:zawstydzona/y: To bylo jakos pod koniec 8 albo z poczatkiem 9 miesiaca:sorry2: Dalej uz nie mialam po prostu odwagi:-D

A ja chyba przez ten sen ostatni co miałam, to aż boję się iść dzisiaj na wizytę, bo mam wrażenie, że ginka wyśle mnie do szpitala :sorry2: do tego jeszcze brzuch jakby mi się obniżył :baffled:

A ja teraz siedzę pracy i sobie pomyślałam , kurcze a jak by mnie teraz złapało to nawet nie mam przy sobie ani badań ani torba nie gotowa do szpitala , chyba się muszę za to wziąść :szok:

milkaaa no słodziutki ten twój brzucholek:tak: ale ze tylko 2 kg tow szoku jestem:szok: ja od jakiegoś czasu stanełam na 5 kg na plusie i waga ani drgnie;-) narazie :-D a obwodzik jeszcze nadal poniżej 100 , narazie bo juz jest 99 cm:-D

Czasem człowiek panikuje tym bardziej że w pierwszej ciązy juz wszystko miałam gotowe . Nawet ubranek nie mam popranych tylko kilka pieluch.

reklama
Wszysto przez mamę bo mi rano opowiadała że jej tak dziewczyny w pracy mówiły że przy 2 ciąży to można nawet wcześniej urodzić

Do góry