Aaagaa
Fanka BB :)
Też chciałam dzis zrobić, bo w czwartek mamy powiedzieć rodzicom, ale niestety, nie udało udało się dostać. Takie kolejki..Nie wytrzymałam i pojechałam znowu zrobić to bhcg i progesteronmam nadzieje, że będzie ok
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też chciałam dzis zrobić, bo w czwartek mamy powiedzieć rodzicom, ale niestety, nie udało udało się dostać. Takie kolejki..Nie wytrzymałam i pojechałam znowu zrobić to bhcg i progesteronmam nadzieje, że będzie ok
![]()
Kurcze szkoda, że się nie udałoTeż chciałam dzis zrobić, bo w czwartek mamy powiedzieć rodzicom, ale niestety, nie udało udało się dostać. Takie kolejki..
Poza już usunęli, od razu po przyjęciu. Druga obserwują ale mówią ze nic z tego nie będzie. Powiedzieli ze będę 2-3 dni.No ja tak myślałam, że mogą być bliźniaki skoro taka wysoka beta, ale no jednak nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy ;( ale oni będą od razu usuwać tą "prawidłową" czy tylko tą pozamaciczną? Wybacz jeśli nie chcesz odpowiadać to oczywiście zrozumiem. Współczuję Ci bardzo, że musisz to przechodzić. Na długo zostawią Cię w szpitalu?
Ok, rozumiem już wszystko.Poza już usunęli, od razu po przyjęciu. Druga obserwują ale mówią ze nic z tego nie będzie. Powiedzieli ze będę 2-3 dni.
Koniecznie daj znac.Pewnie. Masz rację.dam znać jak wyniki bety. Ja to wgl jestem 3 dni przed @.
Przykro mi. [emoji17] Trzymam kciuki za Ciebie.[emoji110][emoji110]A u mnie były obie na raz wewnątrz i zewnątrzmaciczna. W szpitalu jestem. Opuszczam Was niestety, będę trzymać kciuki, aby wszystko z waszymi skarbami było dobrze.
Przykro miPoza już usunęli, od razu po przyjęciu. Druga obserwują ale mówią ze nic z tego nie będzie. Powiedzieli ze będę 2-3 dni.
Kochana sciskam cię, sama jestem w szoku bo moja beta bardzo wysoka.Niestety, mówią ze mało prawdopodobne. Za mała, za duży szok. Mówią by nie rozmyślać za dużo. Dlatego ta beta była taka duża bo podwójnie było.