reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

Robiłam od 9 do chyba 16 dnia cyklu. O dziwo cimniesze byly te kreski w tym 9dc niż w 16 wiec juz potem odpuściłam. Ale żadna z nich nie wskazywała na pik.

Teraz pozostaje nadzieja ze w tym cyklu owulacja nastąpi zanim przylecę do Polski. Musimy działać do ostatnich godzin przed lotem 😂😂😂😂 tzn najpierw to musi @ przyjsc ...

Troche smutno dzis na tej grupie... 😪 może komuś się poszczęści i przyjdzie z radosna nowiną 🤞
Ja mam radosną, nie ciążową ale mi bardzo dziś poprawiło to humor. Dostałam podwyżkę po miesiącu pracy u jednego pracodawcy 13€/1h i napiwek za 3h30min pracy 65€. A tak mi się nie chciało wstać i iść, doceniajmy każdy dzień bo życie zaskakuje. Na prawdę zaskakuje! Teściowa i szwagierka pracowały tam kilka lat i nie dostały ani podwyżki ani napiwku a ja miesiąc ale miesiąc z uśmiechem i dobrym,przyjacielskim nastawieniem 😊

reklama
U mnie dziś 5dc. Według kalendarzyka owulacja wypadnie akurat niedziela/poniedziałek (co miesiąc mam pik w 14/15 dniu cyklu także liczę,że i teraz tak będzie) więc idealnie bo mój ma wolne wtedy zawsze. Także spoko bo inaczej będę musiała czekać na niego do 24 albo specjalnie budzik ustawic zeby sie obudzic o tej godzinie na seks bo rano sie niestety mijamy albo jak mam wolne to siedzimy z synkiem a przy nim choć ma 11 miesiecy no to nie bedziemy tego robic bo bedzie nas rozpraszac no i mialby jeszcze jakies koszmary pozniej 😂😂😂

U mnie dziś 5dc. Według kalendarzyka owulacja wypadnie akurat niedziela/poniedziałek (co miesiąc mam pik w 14/15 dniu cyklu także liczę,że i teraz tak będzie) więc idealnie bo mój ma wolne wtedy zawsze. Także spoko bo inaczej będę musiała czekać na niego do 24 albo specjalnie budzik ustawic zeby sie obudzic o tej godzinie na seks bo rano sie niestety mijamy albo jak mam wolne to siedzimy z synkiem a przy nim choć ma 11 miesiecy no to nie bedziemy tego robic bo bedzie nas rozpraszac no i mialby jeszcze jakies koszmary pozniej 😂😂😂
U mnie 7dc to prawie tak samo idziemy 😉

Ja mam radosną, nie ciążową ale mi bardzo dziś poprawiło to humor. Dostałam podwyżkę po miesiącu pracy u jednego pracodawcy 13€/1h i napiwek za 3h30min pracy 65€. A tak mi się nie chciało wstać i iść, doceniajmy każdy dzień bo życie zaskakuje. Na prawdę zaskakuje! Teściowa i szwagierka pracowały tam kilka lat i nie dostały ani podwyżki ani napiwku a ja miesiąc ale miesiąc z uśmiechem i dobrym,przyjacielskim nastawieniem 😊
I super ! :)

Dobrze sie czyta cos pozytywnego 😀 dzięki i gratulacje !

reklama
Do góry